Published On: Soare, Iun 6th, 2010

PDL inventeaza o functie ca sa plateasca sinecuri lunare de 4.500 de RON la APIA din fiecare judet

Share This
Tags

Scandal monstru la PDL: Primarii sunt nemultumiti de inlocuirea lui Andreescu cu Jurubita la APIA Braila

Vineri seara a fost unul dintre marile momente de tensiune din ultima perioada la sediul PDL Braila, venirea lui Titiu Dumitriu la conducerea filialei brailene declansand un canibalism al functiilor pedeliste, ultimul exemplu constituindu-l inlocuirea Denisei Andreescu cu Maria Jurubita la Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura Braila. Intrebata despre noua ei colega, directorul executiv al APIA, Daniela Militaru, a refuzat sa comenteze si ne-a indrumat catre semnatarul deciziei, respective directorul general Faur. La fel de tacuta a fost si Denisa Andreescu, care a refuzat la randu-i sa comenteze situatia de la APIA, marginindu-se doar sa spuna ca nu s-a dus niciodata cu masina de serviciu la partid, asa cum au aflat reporterii infobraila ca a facut deja Jurubita!

Practic, Doina Maria Jurubita i-a luat locul in baza unei decizii emise de directorul general al APIA care a pus-o sa se ocupe de coordonarea activitatii “Masuri de sprijin – IT”, a serviciului “Controale pe teren” cat si a “Centrelor locale din cadrul Centrului Judetean”.

Prin urmare, un pedelist dintre aceia care ne asigura zi si noapte ca se zbate sa nu taie din pensii si ne promitea ca vom depasi criza, iar hemoragia din banii publici se va opri, a dat o decizie prin care a creat o functie care nu exista in Regulamentul de Organizare si Functionare al APIA. Pana cand directorul general al APIA, Florin Marius Faur, se va invrednici sa faca mangla pana la capat, Jurubita a primit masina de teren Hyundai – B 59 BFO cu care s-a si repezit sa le sarute mana sefilor din PDL vineri seara si sa le povesteasca lucruri misto care i se intampla, cum ar fi ca nu are fisa postului (nici nu are cum, ca functia pe care o are ea nu exista decat in mintea bolnava a unor pedelisti), dar ca incaseaza 45.000.000 de lei vechi pe luna! Daca nu ati murit inca o veti face, dupa ce veti auzi ca si sotul sinecuristei pedeliste este angajat tot la APIA, pe un salariu asemanator! Sunteti rezistenti?! N-ati murit inca? Bine, atunci aflat ca si Cristi Jurubita lucreaza tot la APIA, dar la Bucuresti, sa moara “fraierii” de necaz ca ei platesc impozite si “tribul” Jurubita incaseaza mii de euro pe luna!

Comentarii

comentariu

About the Author

-