Published On: mar, Iun 29th, 2010

PDL educa “baietii de cartier” pentru a-i folosi in campania electorala

Share This
Tags

* actiunea este direct coordonata de seful tinerilor democrat-liberali

Partidul lui Boc nu renunta in ruptul capului la presupusul avantaj privind folosirea interlopilor in campaniile electorale, moda fiind preluata si de tinerii partidului, asa cum reiese din declaratiile sefului lor, Stefan Gurgu. Prezent la conferinta de presa saptamanala a PDL Braila, Gurgu s-a mandrit cu actiunile intreprinse de tinerii din subordinea sa, el povestind despre actiunea partidului de a “aduce pe calea cea buna baietasii de cartier”, insa nu s-a ferit sa recunosca faptul ca, odata educati, “baietasii de cartier” vor fi folositi in campaniile electorale ale PDL Braila.
“In primul rand noi am incercat sa aflam ce probleme are tineretul brailean. Ne-am lovit de o problema foarte mare in randul tinerilor braileni, o problema legata de,in termeni mai populari, legata de “baietasii de cartier”. Multi dintre tinerii de la organizatie vin si se plang ca nu pot sa ajunga mai tarziu de ora zece seara, acasa in cartierele marginase ale orasului, deoarece anumiti tineri se iau de ei. Se leaga de ei aiurea. Intalnind aceasta problema, noi, acum doua luni, am semnat o colaborare cu Centru de Evaluare si Prevenire Anti-drog Braila si au urmat niste preleri, tinute la noi la sediu. Am incercat sa aducem la aceste prelegeri si acesti tineri, din randul “baietasilor de cartier” si am incercat sa-i schimbam. Din randul lor au venit foarte multi sa vada despre ce este vorba, despre ce se prezinta la aceste prelegeri, despre ce prezinta d-na Olga Conrad, presedinta centrului. Doar doua persoane au incercat sa-si schimbre anturajul”, a declarat Stefan Gurgu, presedintele interimar al Organizatiei Municipale a Tineretului Democrat Liberal.

Referindu-se la declaratia deputatului PDL Viorel Balcan, care a declarat ca va folosi interlopi in campania electorala, asa cum a procedat si in campania lui Aurel Simionescu, Gurgu a spus ca initiativa lor a fost anterioara declaratiei lui Balcan. In ceea ce priveste “baietii de cartier”, seful tineretului democrat liberal a spus: “Intai ii educam si dupa aceea ii aducem in campanie!”

Comentarii

comentariu

About the Author