Published On: vin, Iun 11th, 2010

Pariu ca Dumitriu il bate pe Stancu in alegeri

Share This
Tags

* asta a propus ziaristilor deputatul PDL Eugen Badalan * el a fost refuzat, in hohote

Deputatul PDL Eugen Badalan este gata sa puna pariu cu orice ziarist ca noul sau sef politic, Constantin Dumitriu, o sa castige la urmatoarele alegeri functia de presedinte al Consiliului Judetean, in fata lui Gheorghe Bunea Stancu. Parlamentarul a facut aceasta propunere public, la conferinta de presa a PDL de vineri, insa nu a gasit pe nimeni dispus sa castige un pariu asa de usor, cand rezultatul este atat de previzibil, incat a accepta provocarea poate parea ca profiti de un biet om sarac cu duhul politic.

Culmea, in cadrul aceleasi conferinte de presa, dar intr-un alt context, Badalan a gasit o scuza jenanta pentru a se eschiva de la  un alt pariu, propus de un ziarist: acela ca la viitoarele alegeri locale, daca vor ajunge fata in fata, Aurel Simionescu (PSD) va castiga in fata lui Viorel Balcan (PDL). De aceasta data, deputatul PDL a declarat ca el nu face niciodata pariuri, pentru ca intr-o astfel de provocare, “intotdeauna, unu-i escroc si altu-i fraier”- dovada clara a increderii pe care Badalan o are in sansele de castig ale noul sau coleg de partid.

Ramane la interpretarea fiecaruia care era postura lui Badalan in cazul primului pariu: acela de escroc, sau de fraier.

Cat despre increderea pe care cei doi fruntasi PDL, Badalan si Balcan, o au in anvergura politica a sefului lor de partid, Constantin Dumitriu, relevanta este porecla pe care i-au dat-o in intimitate: “Pustiul”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-