Published On: sâm, Iun 19th, 2010

Nepoata senatorului Cibu a fost botezata la Manastirea Lacu Sarat. De azi se numeste Codrina Sofia!

Share This
Tags

In urma cu cateva minute, cea de-a doua nepoata a senatorului Constantin Sever Cibu a fost botezata. Serviciul religios a avut loc la Manastirea Lacu Sarat, la botez participand un grup de prieteni intimi ai familiei senatorului, printre care fostul sef al Serviciului Pasapoarte, Ion Andronescu si Sorina Bosoanca, fosta sefa a juristilor din primarie in mandatul primarului Cibu, alaturi de iubitul ei, Nicusor Orlov, directorul economic al Spitalului Judetean Braila.

Fetita lui Cristi si Oana Cibu a avut-o ca nasa de botez pe fiica afaceristului romano-american Misu Caratas, numele ales pentru cea de-a doua fetita a cuplului fiind Codrina Sofia. Rasfatata cu cadouri alese, micuta nu a plans deloc in timpul botezului, spre incantarea parintilor, care s-au temut ca temperaturile ridicate ar putea-o afecta foarte tare. Chiar daca nu s-a aratat emotionat, senatorul Cibu nu a putut sta in biserica decat jumatate de minut, preferand sa fumeze ca un turc pe una dintre aleile alaturate.

Oana si Cristi au doua fetite, Alexandra si Codrina, surse apropiate cuplului declarand pentru Infobraila ca acestia isi doresc ca viitorul copil sa fie un baiat!

Comentarii

comentariu

About the Author

-