Published On: lun, Iun 14th, 2010

LPS Braila a devenit vicecampiona nationala!

Share This
Tags

* dupa turneul final al handabalistilor juniori II

Opt echipe de juniori II, calificate din fazele de zona, au disputat la Braila, intrecerile finale ale Campinatului rezervat acestor categorii de varsta. La competitie au participat formatiile L.P.S. Braila, Extrem Baia Mare, C.S.S. 2 Constanta si Scoala 88 “Mihai Viteazu” Bucuresti, care au constituit seria I si L.P.S. Piatra Neamt, C.S.S. Sibiu, L.P.S. Suceava si C.S.S. Baia Mare.
Dupa disputarea meciurilor din serii, L.P.S. Braila, antrenata de profesorii Sorinel Meca si Teodor Ciochia si C.S.S. 2 Constanta s-au clasat pe primele doua locuri [n seria I, pe aceleasi pozitii aflandu-se si C.S.S. 2 Minaur Baia Mare si L.P.S. Piatra Neamt in seria II.
Victoria cu 24-21 a echipei brailene L.P.S. in fata C.S.S.-ului Constanta [n cadrul seriei I, ambele echipe au reusit sa obtina calificarea in finala Campionatului, in care elevii antrenorului Dumitru Musi, de la C.S.S. 2 Constanta au obtinut o victorie la limita, 24-23 (11-9), cucerind titlul de Campioni Nationali, L.P.S.-ului revenindu-i locul II.
Pentru locurile 3-4, C.S.S. 2 Minaur Baia Mare a [ntrecut L.P.S Piatra Neamt cu 31-19 (18-6) .
Au fost stabilite si cel mai bun portar, cel mai tehnic jucator si golgheterul [ntrecerilor [n persoanele: Ionut Musat (L.P.S. Braila), Iuhan Halca (C.S.S. 2 Constanta) sI Ravlan Letu (L.P.S. Braila) cu 49 de goluri.

Cei care au fost aproape de a intra in posesia titlului de campioni nationali, dar care merita felicitari si pentru medaliile de argint sunt Ionut Musat, Daniel Diacanu, Cristian Manea, Florin Ceca, Cosmin Nichifor, Marius Momescu, Mihaita Musat, Marius Dogarescu, Razvan Letu, George Olteanu, Adrian Stamate, Laurentiu Toma, Mihai Vranceanu, Valentin Damian, Iulian Buga. De asemenea, trebuie felicitati si antrenorii Sorinel Meca si Teodor Ciochia. (C. Nanu)

Comentarii

comentariu

About the Author

-