Published On: mar, Iun 22nd, 2010

Invitatie la spectacol

Share This
Tags

* spectacolul de muzica si poezie „Stai sa-ti spun ceva… Stai sa-ti cant ceva” va avea loc vineri, la ora 20, la teatrul ‚Maria Filotti”

Teatrul Dramatic „Maria Filotti” ii invita pe braileni vineri, 25 iunie, la ora 20.00, la un spectacol de muzica si poezie, avandu-i ca interpreti pe Monica Mihaescu si Serban – Dimitrie Soreanu.

„Nascuta in Braila, actrita la Teatrul National Timisoara (1976 – 1980), Teatrul Mic din Bucuresti (1980 – 2008) si Teatrul Dramatic M. Filotti din Braila (2001, 2005), Monica Mihaescu este in prezent conf. univ. dr. la Catedra de Canto, Opera si Teatru Muzical a U.N.M.B., unde preda Miscare scenica si Arta actorului. Ea a colaborat, de-a lungul timpului, la emisiuni de teatru si poezie, lecturi, inregistrari, recitaluri, serate de muzica si poezie. Printre ultimele sale interpretari, brailenii au avut ocazia sa o urmareasca în rolul Emily din „Domnisoara din Amherst” de W. Luce, regia Moshe Yassur (SUA), coproductie Teatrul Maria Filotti -Braila si Teatrul Foarte Mic, Bucuresti”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de conducerea teatrului.

In ceea ce-l priveste, Serban – Dimitrie Soreanu, este profesor universitar doctor la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, autor de carti, articole, emisiuni radio, autor al ciclului “Muzica & Comunicare” (expuneri teoretice si recitaluri), profesor invitat la Paris si la Wroclaw/Polonia (pian, respectiv muzica de camera).

Mai multe informatii, precum si bilete la spectacol puteti găsi la Agentia teatrala de pe strada Mihai Eminescu nr. 10, telefon 0239/613969.

Comentarii

comentariu

About the Author

-