Published On: joi, Iun 24th, 2010

Interlopii nu sunt agenti electorali foarte eficienti

Share This
Tags

* o spune, in gluma, dar in deplina cunostinta de cauza, liderul PNL Braila, Catalin Boboc * el aduce ca argument rezultatele obtinute de colegul sau, Constantin Cibu, in cartierul Vidin , la alegerile pentru Primarie

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca nu-si doreste colaborarea cu interlopii, asa cum o fac alti politicieni locali, pentru ca PNL are tinta un electorat elitist. Boboc, care manifesta dubii cu privire la intelesul exact al termenului de “interlop”,  sustine ca fiecare partid are strategia proprie legata de oamenii cu care lucreaza, ca sa atraga mai multe voturi . El admite insa ca, uneori, ai nevoie de “lideri de opinie” in cartiere, care sa te ajute sa te apropii de electoratul din zona: “Implicarea interlopilor in ce forma? Ca bodyguarzi, sau ce? Practicile prin care un partid alege sa-si apropie votantii difera de la partid la partid. Ca uneori, ai nevoie de niste… sa spunem lideri de opinie in diferite zone, si asta este foarte adevarat. Nu cred ca implicarea interlopilor e cea mai potrivita metoda, pentru ca, cel putin la PNL, de regula, noi… sau cel putin de aici incolo, avem o anumita tinta, ca electorat; in principiu, electoratul nostru este unul de oameni de o anumita factura. In ceea  ce ne priveste, nu ne intereseaza subiectul asta. Stiu la cine va referiti si daca dumnealor, cei despre care este vorba, vor sa aiba agenti electorali de genul asta, treaba lor, e in regula”.

Atentionat ca nu este cazul sa o faca pe cel care nici usturoi n-a mancat , nici gura nu-i miroase, pentru ca fostul liderul liberal Constantin Cibu a beneficiat din plin de ajutorul unor persoane din lumea interlopa, Boboc a schimbat foaia. El a comentat, mai in gluma, mai in serios, ca folosirea interlopilor ca agenti electorali in Vidin, in campania lui Cibu pentru Primarie, n-a dat roade si ar trebui sa fie o invatatura de minte pentru viitor; “Pai, ca sa fac asa, o mica gluma, inseamna ca solutia nu a fost foarte buna, pentru ca  in zona in care spuneti dvs, in Vidin, am avut foarte proaste rezultate. Asadar, ca un sfat pentru colegii care isi propun mai departe sa foloseasca asemenea agenti electorali, sa aiba grija, ca nu sunt foarte eficienti. Dar despre partid, vreau sa va spun ca nu am vazut niciodata la sedintele electorale asemenea oameni, sau poate nu-i cunosteam eu”.

Amintim ca, recent, deputatul PDL Viorel Balcan declarat ca a folosit ajutorul prietenilor sai din lumea interlopa si il va folosi in continuare, ca sa castige voturi, in campaniile electorale viitoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-