Published On: mie, Iun 9th, 2010

In atentia procesomanei Draghincescu: Un detinut a dat in judecata National TV pentru ca a inserat publicitate intr-un film

Share This
Tags

Un detinut de la Penitenciarul Rahova a dat in judecata postul National TV pentru ca, in august 2008, a intrerupt filmul “Stefan cel Mare” pentru publicitate, scrie Paginademedia.ro, care precizeaza ca partile se vor intalni la 13 septembrie la Tribunalul Bucuresti. In plangerea sa, detinutul noteaza ca “sa amestecat filmul cu reclama in mintea mea, incit nam inteles nimic din film pentru caci mau pacalit ca da film”. Potrivit paginademedia.ro, detinutul a scris in plangerea sa: “In timpul filmului au difuzat reclama, incit sa amestecat filmul cu reclama in mintea mea, incit nam inteles nimic din film pentru caci mau pacalit ca da film, iar iei au dat reclama in timpul filmului, iar daca doreau sa dea reclama in timpul filmului trebuia sa spuna caci da reclama in timpul filmului, iar eu alegeam alt post de televiziune”.
Filmul la care face referire detinutul incarcerat la Penitenciarul Rahova este si preferatul lui Gigi Becali, “Stefan Cel Mare”

Comentarii

comentariu

About the Author

-