Published On: vin, Iun 18th, 2010

Fulminanta cariera a croitoresei Violeta Vasile

Share This
Tags

Pentru a dezamorsa zvonurile potrivit carora Violeta Vasile, efemerul manager al Spitalului “Sf. Pantelimon” din Braila, ar fi ajuns in aceasta pozitie de pe centura politicii, va prezentam traseul socio-profesional al Violetei, pentru a vedea ca merita cu prisosinta o functie care sa ii umple buzunarul cu 130 de milioane de lei in fiecare luna.

Violeta Vasile s-a nascut pe 12 iunie 1974, iar revolutia din decembrie i-a intrerupt cariera scolara. Cu zece clase absolvite la Scoala Generala nr. 30, Violeta Vasile s-a angajat muncitor necalificat in confectii, iar dupa doi ani, in 1992, s-a calificat la locul de munca asa de bine incat cei de la “Blazer” au angajat-o pana in 1997, cand s-a transferat pentru un an la “Ana Cristi”. Anul 1998 o gaseste la “Da Silco”, dar de data aceasta fiind gestionar si agent de vanzari. Dupa alti doi ani se angajeaza la Holly din Galati ca agent comercial, iar in 2001 devine somer. Urmeaza apoi, timp de un an, o cariera de operator calculator la Fratii Com SRL, dar in 2003 devine mama si isi ai concediu postnatal pana in 2005, cand un nefericit eveniment o face ca timp de doi ani sa fie pensionar gradul II de invaliditate.

2007 se dovedeste un an bun si ajunge economist la Electrica SA, cu un salariu de aproximativ 30 de milioane de lei pe luna. Dupa alti trei ani Violeta Vasile ajunge managerul Spitalului “Sf. Pantelimon”, cu 130 de milioane de lei pe luna, dovedind ca “visul brailean” este posibil, ca dintr-o croitoreasa oarecare, cu zece clase, poti ajunge intr-o pozitie de top, fara pile, fara relatii, fara sustinere, doar pe munca ta!

Cat priveste nivelul de pregatire al managerului Vasile, va putem spune ca, dupa ce a abosolvit 10 clase in 1990, a reusit dupa alti zece ani, in 2000, sa obtina bacalaureatul, la sesiunea din august, la Grupul Scolar Industrial “D. Nenintescu”.

Daca norocul nu a ocolit-o in fulminanta ei cariera profesionala, in dragoste Violeta nu prea a avut, aceasta daca tinem cont ca s-a casatorit prima oara pe 6 august 1993 si a divortat tot prima oara pe 10 martie 1998, partener fiindu-i domnul Delpupa. Nici a doua incercare nu a fost prea reusita, cu domnul Dogaru fiind casatorita incepand cu 24 aprilie 1999 pana pe 26 septembrie 2007. Dar este frumoasa, desteapta si norocoasa, cuminte si devreme acasa. Cu siguranta isi va gasi alti parteneri pe masura!

Comentarii

comentariu

About the Author