Published On: vin, Iun 18th, 2010

Directorul Violeta Vasile este laudata de liderul sindical din spitalul “Sf. Pantelimon”

Share This
Tags

* asta sustin liderii PDL locali Eugen Badalan si Viorel Balcan, care au mai explicat: “multi colegi din partid spun ca este buna”

Deputatul PDL Eugen Badalan sustine ca o cunoaste pe Violeta Vasile, managerul Spitalului “Sf. Pantelimon”, ca un membru de partid activ in perioadele electorale, insa nu ii cunostea talentele manageriale. Parlamentarul a precizat ca nu a avut nici o implicare in numirea acestia in functie, dat fiind ca evenimentul s-a produs la propunerea si pe perioada mandatului vechii conduceri PDL Braila. Cu toate acestea, Badalan spune a aflat numai lucruri bune despre Vasile de la sindicalistii din domeniu, care sunt multumiti de activitatea acesteia, in cele circa doua luni de cand a fost instalata in functie: “Eu o cunosc, a fost la partid in timpul campaniilor electorale, era unul dintre membrii activi. Care au fost elementele care au fost luate in analiza atunci cand a fost propusa si numita imi scapa, pentru ca nu am participat la acel moment, numai ca, daca va duceti aminte, noi ne-am intalnit cu un grup de sindicalisti si unul dintre liderii de sindicat care are foarte multi membri acolo, in spital, ne-a spus urmatorul lucru: “Domnule, nu stiu cine a numit-o, dar de cand a venit in spital a facut lucruri extraordinar de bune!”. Pe mine m-a surprins, pentru ca efectiv eu n-o stiam pe doamna respectiva ca avand calitati de manager. Dar declaratia liderului de sindicat de acolo pe mine m-a surprins, am si comentat acest lucru noi doi, eu si domnul Balcan”.

Deputatul Viorel Balcan a precizat si el ca a primit referinte bune cu privire la activitatea directorului Spitalului “Sf. Pantelimon”, pe care nu o cunoaste personal: “Eu nu o cunosc pe aceasta doamna Vasile, ea a fost pusa acolo de fostul birou judetean PDL. Nu s-a pus in discutie schimbarea ei din functie, dar am avut o discutie cu colegii din partid si foarte multi dintre ei sustineau ca e buna si ne-a confirmat acest lucru una din doamnele lidere din sanatate, ne-a spus “Domnule, activitatea la Spitalul 1 merge foarte bine de cand e doamna Vasile si v-am ruga frumos sa aveti in vedere ca totusi spitalul nu are datorii, cum au altele si lucrurile merg bine”.

Intrebat daca, pe baza informatiilor pe care le are, considera ca Violeta Vasile ar trebui sa ramana in fruntea spitalului, Badalan a declarat: “Nu stiu, eu, personal, nu am nici o parare. Nu ca nu ne batem capul cu asta, dar noi ne-am propus ca fiecare director care a fost propus in functiile acestea, dupa trei luni de la numire, sa-i analizam activitatea si atunci sa ne spunem punctul de vedere. Ce sa spun eu acum despre Violeta Vasile?!”.

Precizam ca decizia mentinerii sau nu in functie a directorului Vasile nu le mai apartine liderilor PDL, ci primarului Aurel Simionescu, dat fiind ca, din luna iulie, Spitalul “Sf. Pantelimon” va trece in subordinea municipalitatii. In plus, faptul ca spitalul amintit are numai datoriile curente, de circa doua miliarde, dupa cum preciza primarul Aurel Simionescu, nu i se datoreaza doar noului manager, ci si celui anterior.

Comentarii

comentariu

About the Author

-