Published On: joi, Iun 24th, 2010

Daniela Vasioiu il ajuta pe prefectul Popa sa descopera hotararile dubioase de consiliu local

Share This
Tags

* pentru descoperirea acestui tip de hotarari, secretara Daniela Vasioiu a primit in luna mai 1.744 RON

Daniela Vasioiu s-a remarcat, atunci cand era viceprimar, nu numai catalogand institutia la care lucra drept “bordel”, dar si prin faptul ca a omis sa isi treaca in declaratia de avere sumele de bani obtinute ca angajat al firmei din Constanta al unui adversar politic, Mihai Manea, prefectul de atunci al PSD. A urmat esecul usturator din alegeri si umilinta de a-l sustine pe primarul Cibu in turul doi, cel care a catalagat-o drept “baba ofilita”. S-a vazut nevoita sa renunte la cariera politica si sa se faca un fel de carciumareasa, insa si de data aceasta a dat-o-n bara. In aceste conditii, a batut la usile mai-marilor zilei pentru a le cere ajutorul, lucru confirmat de insusi presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Si-a gasit un loc caldut la fostul ei protejat de partid, prefectul Dumitru Popa, care a angajat-o pe post de secretara de cancelarie. De aici, fosta “numarul 2″ din Primaria Braila a ridicat, in luna mai, peste 17 milioane de lei vechi, motiv pentru care i-am cerut lui Popa sa ne spuna ce face Vasioiu pentru banii acestia. “La doamna Vasioiu postul este de secretara si este postul cu salariul cel mai mic. Bineinteles ca face… se uita pe toate hotararile mai dubioase de consiliu local. Isi da cu parerea asupra legalitatii si oportunitatii hotararilor de consiliu local”, a spus Popa.
Precizam ca Daniela Vasioiu si grupul de consilieri pe care ii strunea in CLM si-a schimbat opinia asupra unei hotariri de CLM care il privea pe Mihai Manea, in perioada in care a devenit angajata acestuia. Prin urmare, decizia prefectului Popa pare a fi in regula, Daniela Vasioiu fiind calificata in a descoperi hotarari dubioase!

Comentarii

comentariu

About the Author