Published On: sâm, Iun 12th, 2010

Cros pentru brailenii care inca mai au putere sa alerge

Share This
Tags

* organizatorii asteapta duminica la competitia de masa „Ziua Olimpica” toti cetatenii care au putina bunavointa si un minim de aptitudini sportive

Brailenii cu inclinatii sportive sunt invitati sa participati duminica, 13 iunie, la Crosul „Ziua Olimpica”, organizat de Directia Judeteana de Sport, in colaborare cu Primaria municipiului si Inspectoratul Scolar, sub patronajul Comitetului Olimpic Roman. Sunt asteptati la competitie si cei cu aptitudini sportive ce lasa de dorit, dar care, prin simpla participare, doresc sa incurajeze practicarea sportului si miscarii, mai ales cu prilejul Lunii Olimpice. Competitia se va desfasura in Parcul Monument, incepand cu ora 9,30 iar intalnirea participantilor va avea loc la rondou.

Starturile competitiei (la diferite categorii de participare) se vor da de pe aleea principala a parcului, iar traseul va avea lungimi diferite, in functie de categoriile inscrise in competitie. Pentru jurnalisti dornici sa-si intreaca fortele, distanta de alergare este de 500 m – femei si 600 m – barbati. Toti participantii vor primi tricoul alb de participare inscriptionat cu denumirea actiunii si denumirea Comitetului Olimpic din Romania. Inscrierea in competitie se face la Directia pentru Sport a Judetului Braila, tel. 0239612006, la Biroul Sport sau pe e-mail la adresa: dsjbraila@upcmail.ro .

Comentarii

comentariu

About the Author

-