Published On: mie, Iun 16th, 2010

Cibu va candida din nou la Primaria Braila! INDEPENDENT!

Share This
Tags

Senatorul Constantin Sever Cibu putea sa vastige in 2004 fotoliul de primar candidand din partea oricarui partid. In 2008 ar fi castigat un nou mandat, daca nu s-ar fi incapatanat sa sustina un partid si o guvernare care l-au sprijinit doar in prag de alegeri, cand au descoperit ca Braila era cel mai mare oras din tara cu primar PNL!

Astazi, senatorul Constantin Sever Cibu se gandeste sa revina in lupta pentru Primaria Municipiului Braila, dezamagit in principal de ceea ce se intampla acum in oras, dar si de posibilii candidati in 2012. Intrebat de Ifobraila asupra posibilitatii ca Senatorul Cibu sa devina candidat la primarie, raspunsul in exclusivitate pentru cititorii nostri a fost: “Da! Ma gandesc sa candidez din nou, mai ales ca nu prea sunt multumit de felul cum merg lucrurile in oras!”

Surse bine informate au declarat reporterilor nostri ca senatorul Cibu este nemultumit si de felul in care merg lucrurile si in PNL, motiv pentru care senatorul liberal se gandeste sa candideze independent!

Comentarii

comentariu

About the Author