Published On: mie, Iun 30th, 2010

Chiru si-a facut examen medical complet, inainte sa fie batut de colegii de partid

Share This
Tags

* democrat-liberalul a dus la sediul PDL o copie dupa rezultatul examenului RMN, care atesta ca este perfect sanatos, inclusiv la cap si-i asigura pe colegii care l-au amenintat cu bataia ca face fata

“Nu stiu altii cum sunt, dar eu unul, sunt perfect sanatos…”- este ceea ce pare sa le transmita democrat-liberalul Gheorghe Chiru sefilor lui de partid, care au lasat in mai multe randuri sa se inteleaga ca au dubii asupra sanatatii sale. Chiru si-a facut zilele trecute un examen RMN si a aratat unora dintre colegii sai rezultatul, care indica faptul ca se afla intr-o stare de sanatate foarte buna. In acest fel, democrat-liberalul a vrut sa le demonstreze celor care-l banuiesc ca vorbeste gura fara el ca este pe deplin constient de ceea ce spune si este in deplinatatea facultator mintale, cand face declaratiile acide la adresa conducerii organizatiei. In plus, Chiru a declarat ca a cheltuit cateva mii de lei, pentru examenul medical amintit, cu folos, pentru ca s-a asigurat ca poate face batailor pe care i le-au promis deputatii Eugen Badalan si Viorel Balcan, colegii sai de partid.

In paralel cu buletinul medical, Chiru a facut sa circule printre colegi si una dintre productiile sale literare,o scrisoare deschisa in care il ironizeaza pe deputatul PDL Eugen Badalan, care se considera competent sa faca aprecieri asupra sanatatii altor persoane si se ofera chiar sa presteze interventii invazive, pentru rezolvarea problemelor craniene pe care le au unii sau altii.

Iata si textul semnat de Chiru: “In atentia d-lui Eugen Badalan…. Un om cu mare cu mare tinuta sufleteasca care “vrea sa aiba grija de sanatatea mea, mai precis vrea sa-si foloseasca “cunostintele medicale” (pentru ca este si doctor), implantandu-mi “cu blandete”, un obiect metalic in zona cerebrala. Recunosc ca dl. deputat a facut o “mica eroare”, declarand in mai multe randuri ca mai am un obiect (o placa) in cutia craniana, dar trec cu vederea acest amanunt, in ideea ca, omul, in general, nu le poate sti pe toate. Mentionez ca intentia d-lui general de armata de a interveni in acest caz clasic prin aplicarea prin aplicarea unui pumn in bot subsemnatului, nu este cea mai fericita “operatiune”(de placere, observati, folosesc si termeni militari), de a mi se “implanta” o placa metalica in cutia craniana. Il rog totusi pe dl Badalan sa se grabeasca pentru a face aceste “gesturi umanitare” cat mai repede cu putinta pentru ca “al nostru” coleg Viorel Balcan, are aceleasi  intentii onorabile si i-ar lua/anula sansa de a face acesta “fapta filantropica” primul… Aici nu il iau in calcul pe prietenul dumneavoastra, d-le Badalan si d-le Balcan, repet, prietenul dvs comun Gh. B. Stancu, care va fi si mai filantrop, chiar maleabil, caci declara public ca va trage cu mitraliera in mine… Sincer ma simt coplesit de atata “bunatate” cu care doriti sa “ma inconjurati”!

In aceeasi ordine de idei, avand in vedere asteptarea sincera de a primi aceste gesturi cu toata deschiderea mea si in toata marinimia lor, ii dau d-lui general prezenta intampinare pe verso si un examen cerebral pe prima pagina, pentru a le facilita celor trei “gesturile filantropice” cu care doresc sa ma blagosloveasca avand in vedere “atractia teribila” a acestui trio pentru zona mea cerebrala.

“Cu toata admiratia pentru tot ce faceti”

28.06.2010                                     Ghe. Chiru, omul “

Surse din PDL Braila sustin ca Gheorghe Chiru le-a transmis, pe cale orala, deputatilor Eugen Badalan si Viorel Balcan mesajul “Cine vrea sa-mi mai aplice o lopata sau o ranga, RMN-ul indica faptul ca e loc, capul meu rezista!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-