Published On: vin, Iun 18th, 2010

CF Brăila, la un „şpriţ de vară”

Share This
Tags

* În week-endul trecut, „albaştrii” au sărbătorit alături de conducere, promovarea în Liga a II-a* Până pe 28 iunie, dunărenii sunt în vacanţă

Ca orice echipă ce se respectă, CF Brăila a organizat o petrecere prin care a sărbătorit promovarea în Liga a II-a. Astfel, în week-endul trecut, la mai bine de 24 de ore după ce s-a tras cortina peste cel de-al treilea eşalon, jucătorii şi oficialii s-au adunat la un „şpriţ de vară” pentru a se bucura de revenirea în liga secundă. Jucătorii au glumit şi s-au distrat alături de conducători, dând uitării pentru câteva ore efortul depus pe parcursul campionatului. Întâlnirea nu a fost un banchet în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă o întâlnire relaxantă, în care au fost date uitării schemele tactice.
Bucuria jucătorilor a fost dublată şi de vestea că le-au fost alimentate conturile bancare cu drepturile financiare stipulate în contractul cu clubul dunărean.

Reunirea, pe 28 iunie

Vacanţa „albaştrilor” se va încheia pe data de 28 iunie, atunci când este fixată reunirea lotului. Din câte se pare, conducerea tehnică a echipei va fi asigurată tot de Daniel Timofte, tehnicianul care a pregătit echipa în returul sezonului trecut.
În schimb, în privinţa lotului de jucători, cu siguranţă vor fi operate câteva modificări. Conducătorii sunt conştienţi că lotul care a promovat nu va putea face faţă în Liga a II-a, motiv pentru care vor fi transferaţi cel puţin 3-4 fotbalişti. Totodată, în funcţie de „veniri” vor exista şi anumite „plecări”, jucătorii care nu au confirmat în Liga a III-a urmând să părăsească CF Brăila.
După revenirea din vacanţă, echipa va efectua două săptămâni de pregătire la Brăila, perioadă în care se doreşte conturarea lotului cu care va fi atacată Liga a II-a.

Juniori la lotul naţional

Zilele trecute, pe faxul CF Brăila au sosit pentru doi dintre „puştii” din pepiniera clubului, convocările la lotul naţional de juniori pentru jucătorii născuţi în anul 1993. Astfel, Sorin Techiu şi Ilie Alexandru se vor afla sub „comanda” antrenorului Florin Cheran, antrenorul lotului naţional la categoria de vârstă amintită.

Comentarii

comentariu

About the Author

-