Published On: mie, Iun 23rd, 2010

Braila ar putea ramane cu un singur subprefect

Share This
Tags

* este una dintre masurile propuse pentru reducerea cheltuielilor cu personalul

 Prefectura Braila va fi si ea afectata de reorganizarea de criza, iar efectul va fi, cel mai probabil, pastrarea unui singur subprefect si renuntarea la 12-13 angajati. Conducerea institutiei a intocmit deja o propunere de organigrama care sa duca la reducerea fondului de salarii cu 25%, insa aceasta trebuie aprobata de Ministerul Administratiei, inainte de a fi implementata. La ora actuala, Prefectura are un numar de 52 de angajati, carora li se adauga 14 persoane de la Serviciul de Evidenta Informatizata  a Persoanei si alte 14, de la Serviciul de Pasapoarte, iar reducerea de personal va afecta toate cele trei structuri.

Prefectul Dumitru Popa a precizat astazi ca este foarte posibil ca, la nivel de tara , sa se ia decizia de a se ramane la un singur subprefect, in judetele unde exista doi asemenea inalti functionari publici. Intrebat la care dintre cei doi subprefecti se va renunta, la Braila,  Popa a explicat ca decizia nu-i apartine si va fi luata la centru.

Mai exact, de fapt, decizia va fi luata in urma negocierilor intre partidele aflate la guvernare. Reamintim ca, in cazul judetului nostru, unul dintre subprefecti, Florin Carligea, este sprijinit de PDL, iar cel de-al doilea, Veronica Macri, are sprijinul Comunitatii Elene.   

Potrivit prefectului, noua organigrama va intra in vigoare abia din luna ianuarie 2011.

Comentarii

comentariu

About the Author

-