Published On: mar, Iun 29th, 2010

Catalin Boboc considera ca Gheorghe Bunea Stancu “poate face podul doar la gimnastica”

Share This
Tags

* consilierii PDL si PNL nu au vrut, in sedinta de astazi, nici pod peste Dunare ,dar nici sectie reabilitata de Urologie la Spitalul Judetean de Urgenta Braila

PDL si PNL s-au unit, la nivelul Consiliului Judetean Braila impotriva presedintelui Gheorghe Bunea Stancu si au decis, ca o prima masura de forta sa scoata de pe ordinea de zi a sedintei de astazi dupa-amiaza mai multe proiecte de hotarari promovate de presedintele CJ. Democrat-liberalii si liberalii braileni nu au dorit sa se discute despre posibilitatea reabilitarii Sectiei de Urologie a Spitalului Judetean Braila, dar nici despre infiintarea unui colectiv de coordonare a contractului de concesiune a terenului pentru realizarea podului peste Dunare. Mai mult, proiectul legat de construirea podului a stranit zambete printre liberali si a fost subiect de gluma pentru seful PNL Braila, Catalin Boboc, care a presupus ca Stancu “poate face podul la gimnastica”, in conditiile in care, considera tanarul sef liberal, nu exista bani pentru asa ceva.
Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, nu a gustat gluma mai tanarului sau coleg si a replicat usturator. “Dupa mine a ramas ceva, dupa el ce ramane? Ma voi hotari poate sa fac si eu ce fac si ei, adica nimic! S-au unit, el si cu Mitroi, dar sa fii impotriva este usor, de construit este mai greu. Nu-s eu de teapa lui, sa comentez declaratii de genul acesta”, a spus Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-