Published On: vin, Iun 18th, 2010

Balcan incearca sa-l racoleze pe liberalul Cibu pentru PDL

Share This
Tags

* deputatul PDL de Braila Viorel Balcan recunoaste ca incearca “in permanenta” sa-l convinga pe senatorul liberal Constantin Cibu sa treaca in barca puterii, insa, deocamdata, nu a avut succes

Deputatul democrat-liberal brailean Viorel Balcan a facut astazi o dezvaluire cel putin interesanta in cadrul conferintei de presa saptamanale a partidului: el a declarat ca incearca de ceva timp sa-l convinga pe senatorul liberal Constantin Cibu sa treaca la PDL. Balcan a facut aceste comentarii, ca raspuns la intrebarea privind  declaratiile lui Cibu referitoare la o posibila noua candidatura a sa, ca independent, la primaria municipiului. Deputatul PDL, el insusi mare doritor de candidatura, a fost de parere ca Cibu nu are sanse ca independent, asa incat mai bine ar alege o alta varianta, respectiv intrarea in PDL si continuarea activitatii politice in acest partid, dupa ce a fost tras pe linie moarta la PNL. “Am incercat sa-l aducem la noi, dar cred ca nu mai e cazul. Am incercat permanent. Discutam aproape zilnic, cand suntem in Bucuresti. Eu voi continua  sa stau de vorba cu dumnealui si sa-i spuna sa vina, ca un intelept batran, sa vina la noi, ca sa facem treaba buna impreuna”. Balcan este de parere ca Cibu ar fi o achizitie buna pentru partid: “Este parlamentar, este senator si in Braila , a fost si este o personalitate. Sa nu uitam ca a condus ani la rand unitatea etalon a Brailei, Promex, a fost, cu sprijinul meu, dar si al cetatenilor braileni, a fost primarul orasului Braila. Ca a facut treaba, ca n-a facut treaba, lumea il judeca, prin vot. Dar nu e de lasat deoparte un om ca Cibu. E om de echipa si-l putem aduce aproape. Ca are metehnele lui, ca are defectele lui, ca are problemele lui, e treaba dumnealui”.

Intrebat ce raspuns a primit la avansurile sale politice, Balcan a recunoscut ca primeste mereu acelasi raspuns, dar habar nu are ce inseamna: “Are o reactie ca tace si zambeste si se uita fix la mine, nu stiu ce inseamna asta!”.

Marturisim ca, in acest context de criza, in care orice vot in plus pe care s-ar putea baza in Parlament este aur curat pentru PDL, il banuim pe Balcan ca este manat in lupta de convingere despre care vorbea de cu totul altceva decat sincera convingere ca Cibu mai are ceva de spus in politica sau administratia locala.

Oricum, se pare ca munca deputatului este deocamdata in zadar, pentru ca, intrebat in legatura cu eventuala trecere la PDL, Constantin Cibu ne-a declarat ca nu are de gand sa faca acest pas.

Comentarii

comentariu

About the Author

-