Published On: sâm, Iun 19th, 2010

Ba, Virgile, de ce strici piata?!

Share This
Tags

Florinel, baiatul de casa al lui Popa hotu’ si-artagosu, a avut belea de  week-end, cand o cisterna cu apa calda a luat-o razna pe sosea si nu s-a oprit pana nu a dovedit ca firma de carutasi a unui fost militian e de tot rasu si, ce-i mai naspa, pana nu a murit si un om!

Chiar daca cisterna nu este de la firma lui, ca el de cand se face de cacao in politica a ramas si sarac si cinstit, Florinel se agita la fata locului mai rau ca atunci cand pierdea la billiard si mai dadea o tura prin spate la consoarta lui Fane X ca sa aiba noroc. Se vedea treaba ca i-a cam pierit norocul, de cand fata a luat drumul insorit al Spaniei si Florinel, pe cel plin de piedici al carierei politice. Dar, dupa cum bine stiti, norocul si-l mai face si omul. Asa a fost si in vinerea aia cand ghinionul l-a pandit cu colti de argint pe bietul Florinel, insa baiatul s-a bazat, ca de obicei, pe prietenu’ Virgil, ca doar amandoi au aceeasi pasiune: alcoolul si femeile! L-a sunat sa iasa basma mediatica curata si a iesit! Zece litri de apa calda au fost suficienti pentru spalarea obrazului, lucru care arata ca Florinel are obrazul mic si Virgil e hamesit rau, daca pune botu’ si la zece litri, pe care ii consuma intr-un sfert de mila marina, zau asa!

Altii n-au pus botu’ la savarina cum punea odata Florinel, dar daca ar fi pus nu s-ar fi suparat pe alde Virgil? “Pai cum dracu, ba Virgile, de ce strici piata?”, i-ar fi spus in cor. Cum insa primul loc in topul hamesitilor nu li-l ia nimeni, le uram tovarasescul: “Hai, sictir, pezevenghi!”

Comentarii

comentariu

About the Author

-