Published On: mar, Iun 22nd, 2010

“Interlopii, inainte de toate, sunt cetateni, au drept de vot si fiecare vot conteaza”

Share This
Tags

* este comentariul viceprimarului Brailei, Stanel Necula, care nu are nimic impotriva ca la viitoarele alegeri, organizatia sa sa colaboreze electoral cu interlopii prieteni ai colegului sau, Viorel Balcan

Membrii conducerii interimare a PDL Braila sunt gata sa accepte ajutorul interlopilor – prieteni ai colegului lor Viorel Balcan, in campaniile electorale ce vor urma. Vicepresedintele Consiliului Judetean, Giana Patrascu si viceprimarul municipiului, Stanel Necula, nu par a fi deranjati de strategia electorala anuntata de deputatul Balcan, ba mai mult, considera ca este dreptul acestuia sa faca tot ce poate, ca sa adune voturi cat mai multe pentru partid.

Astfel, viceprimarul Stanel Necula a explicat astazi ca voturile interlopilor sunt la fel de bune ca ale oricarui cetatean fara cazier si deci, nu are nimic impotriva cooptarii acestora ca agenti electorali “de forta” – la propriu si la figurat, am zice noi -  in atragerea de noi voturi. Mai mult, in opinia lui Necula, nu conteaza modul in care actionezi, ci rezultatul, efectul electoral: “Eu nu stiu ca domnul Balcan a spus ca va utiliza interlopi, dar interlopii, inainte de toate, sunt cetateni, au drept de vot si fiecare vot conteaza. Modul in care domnul Balcan isi propune sa aduca voturi catre partid ii apartine; efectul, in opinia  mea, e important pentru noi, ca partid. Nu vreau sa vorbesc despre faptul ca agreez sau nu agreez acest mod de lucru, pentru ca nu este un mod de lucru pe care sa-l fi discutat impreuna, este punctul dansului de vedere. Nu am nimic impotriva ca, la nivel  de partid, perceptia sa fie una de crestere a numarului de simpatizanti. Daca asta e un om de abordare  a dansului, cred ca trebuie sa-l intrebati pe dansul”.

In ceea ce o priveste, Giana Patrascu a opinat, timid, ca si efectul de imagine conteaza, insa nu s-a declarat raspicat impotriva folosirii interlopilor in campania electorala: “Cred ca sunt mai multe lucruri de analizat, perceptia este foarte importanta, pentru ca ea ne va aduce numarul de voturi in 2012,  in acelasi timp si ceea ce facem, ce facem cu adevarat este foarte important. Acum, nu stiu de cunostintele domnului Balcan in lumea interlopa, mi-e greu sa stiu la cine s-a referit,  pentru ca personal, nu am avut nici un fel de relatii cu acestia. Deci mi-e greu sa spun ca am apelat, ca as dori sa apelez la aceasta categorie care nici nu-mi este… Poate e varianta de lucru a domnului Balcan, e opinia dumnealui si dumnealui este deputat pe Colegiul 3 si poate ca are o anumita strategie pentru acel colegiu” .

Mentionam ca, potrivit lui Balcan, acesta intentioneaza sa candideze la Primaria municipiului in 2012, asadar, strategia amintita nu este valabila doar pentru un colegiu, ci pentru intreg municipiul Braila .

Comentarii

comentariu

About the Author

-