Published On: Soare, Mai 9th, 2010

Varujan ii cere lui Basescu sa-i lase sa se scufunde pe Videanu, Boc si Udrea

Share This
Tags

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian i s-a adresat intr-un mod original presedintelui Traian Basescu. Iata cele mai interesante pasaje ale amplei declaratii ale liberalului.

“Eu  incep prin a  da afara cinci din consilierii mei prezidentiali. Apoi,  Emil Boc, usierul meu, va da  afara jumatate din secretarii de stat, pentru ca numarul secretarilor de stat e dublu fata de cel cu care s-a angajat. Si un secretar de stat inseamna noua consilieri, inseamna o cohorta intreaga de clientela de o singura culoare, dar de diferite lacomii”

“ As desfiinta Ministerul Lucrarilor Publice si l-as face secretariat de stat la Ministerul Finantelor, cum e si in Ungaria, as desfiinta Ministerul Comunicatiilor si l-am face agentie, am  putea comasa ministerele politicilor publice, pentru o anumita perioada, adica Educatia, Sanatate si Munca, intr-un singur minister”.

“Cum sa acuzi taranii ca sunt evazionisti?! Cum sa faci asa ceva? Macar eu ii recomand presedintelui, dupa ce citeste – ca de patru ani citeste “Levantul” lui Mircea Cartarescu sa citeasca si Ion, al lui Liviu Rebreanu!

“Domnule presedinte, dvs, in calitatea pe care ati avut-o de comandant de nava, trebuie sa stiti ca primii pe care ii aperi in timp de  naufragiu sunt copiii, femeile si varstnicii. In acest naufragiu pe care dvs ni-l pregatiti, va buluciti primii  in barcile de salvare, dvs, cu domnul Boc, cu doamna Udrea, cu domnul Videanu si lasati batranii si copiii si femeile pe punte, sa naufragieze!”

Comentarii

comentariu

About the Author

-