Published On: Soare, Mai 9th, 2010

Varujan ii cere lui Basescu sa-i lase sa se scufunde pe Videanu, Boc si Udrea

Share This
Tags

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian i s-a adresat intr-un mod original presedintelui Traian Basescu. Iata cele mai interesante pasaje ale amplei declaratii ale liberalului.

“Eu  incep prin a  da afara cinci din consilierii mei prezidentiali. Apoi,  Emil Boc, usierul meu, va da  afara jumatate din secretarii de stat, pentru ca numarul secretarilor de stat e dublu fata de cel cu care s-a angajat. Si un secretar de stat inseamna noua consilieri, inseamna o cohorta intreaga de clientela de o singura culoare, dar de diferite lacomii”

“ As desfiinta Ministerul Lucrarilor Publice si l-as face secretariat de stat la Ministerul Finantelor, cum e si in Ungaria, as desfiinta Ministerul Comunicatiilor si l-am face agentie, am  putea comasa ministerele politicilor publice, pentru o anumita perioada, adica Educatia, Sanatate si Munca, intr-un singur minister”.

“Cum sa acuzi taranii ca sunt evazionisti?! Cum sa faci asa ceva? Macar eu ii recomand presedintelui, dupa ce citeste – ca de patru ani citeste “Levantul” lui Mircea Cartarescu sa citeasca si Ion, al lui Liviu Rebreanu!

“Domnule presedinte, dvs, in calitatea pe care ati avut-o de comandant de nava, trebuie sa stiti ca primii pe care ii aperi in timp de  naufragiu sunt copiii, femeile si varstnicii. In acest naufragiu pe care dvs ni-l pregatiti, va buluciti primii  in barcile de salvare, dvs, cu domnul Boc, cu doamna Udrea, cu domnul Videanu si lasati batranii si copiii si femeile pe punte, sa naufragieze!”

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-