Published On: sâm, Mai 22nd, 2010

Un tigan a jefuit o agentie loto din Braila

Share This
Tags

In urma cu doar cateva minute, un tigan in varsta de aproximativ 25 de ani a jefuit o agentie loto din Braila situata pe Calea Galati, la cativa metri de sediul UPC. In timp ce se afla in partea din spate a agentiei, vanzatoarea a revenit la tejghea si nu mica i-a fost mirarea vazand un tigan care cotroboia prin sertare. L-a intrebat speriata ce face acolo, iar acesta i-a raspuns: “Stai dracului acolo femeie, vezi-ti de treaba ta!”. A scos apoi toti banii din sertar si a fugit.

Tiganul care a jefuit agentia nu era mascat, vanzatoarea spunand ca este foarte posibil sa fie unul dintre clientii care i-au mai trecut pragul. Ea spune ca l-ar recunoaste, daca l-ar mai revedea. Politistii braileni desfasoara ample cercetari pentru stabilirea exacta a modului in care s-a produs jaful, urmand ca dupa realizarea portretului robot sa-l dea in urmarire pe hot.

Vanzatoarele de la magazinele din jurul agentiei cat si cetatenii aflati pe strada si-au manifestat ingrijorarea fata de modul din ce ce in mai agesiv al tiganilor care fura de peste tot, din magazine, restaurante, autoturisme si, mai nou, din agentii loto!

Comentarii

comentariu

About the Author

-