Published On: vin, Mai 14th, 2010

Simionescu protejeaza falimentarul BRAICAR si omoara transportatorii privati

Share This
Tags

Referitor la conditiile impuse [n proiectul supus dezbaterii publice [n legatura cu transportul local de calatori se impun foarte multe conditii care sunt nesustenabile material de nivelul afacerii pentru operatorii privati. Se modifica traseele numai spre bulversarea calatorilor si favorizarea unor operatori cu “ecouri” la Bucuresti, pentru a creea un eventual monopol.
Se [ncearca sufocarea initiativei private prin favorizarea centralizarii acestei activitati (Braicar S.A.) la Consilul Local. Prin aceasta se protejeaza cheltuieli deosebite ale Consiliului Local cu Braicar-ul [n detrimentrul [ncasarilor clare din taxele percepute operatorilor privati.
Prin ultimele schimbari de traseu cu asmutirea controalelor subite ale politiei [n zona platformei Carrefour transportatorilor privati din acea zona le-au scazut [ncasarile cu cel putin 130 ron zilnic. Aceste [ncasari se rasfr@ng direct asupra conducatorilor auto si [n general a sustenabilitatii activitatii de catre operatorii privati si [n mod indirect asupra tuturor agentilor economici de pe acea platforma. In primul r@nd sunt vitregiti cetatenii orasului Braila, carora domnul primar, Simionescu Aurel, prin masura luata nu a prevazut, cel putin un trotuar civilizat [ntre ultima statie din trasee si aceasta platforma.

Comentarii

comentariu

About the Author

-