Published On: vin, Mai 28th, 2010

Reporterul Infobraila s-a calificat in finala concursului de alpinism

Share This
Tags

Prima parte a mult asteptatului concurs de alpinism, din complexul studentesc “Al. I. Cuza”, Galati, a avut loc ieri si s-a bucurat de un real succes printre tineri. Concursul a inceput la orele 21 si spre mirarea tuturor a avut 37 de studenti inscrisi, din care s-au calificat numai 7 pentru proba de viteza ce se va tine astazi, in acelasi loc.
Desi traseul propriu-zis, nu a fost dificil, inaltimea prea mare a acestuia a intimidat multi concurenti care s-au “predat” dupa numai 2-3 metri.Reporterii infobraila au reusit sa stea de vorba cu domnul Cristi Brasoveanu, unul dintre organizatorii concursului, care ne-a declarat : “Ne-am invatat studentii ca in fiecare an sa organizam astfel de concursuri care au prins foarte bine printre studentii nostrii. Asa cum am mai spus, am organizat si un campionat de fotbal, volei si pescuit dar concursul de alpinism se pare ca are cel mai mult succes.”
Asteptam cu mult interes finala acestui concurs care va avea loc in aceasta seara si unde se vor desemna si castigatorii.
Multe “succesuri” tuturor!

Comentarii

comentariu

About the Author

-