Published On: mie, Mai 12th, 2010

O fetita de 9 ani a fost violata cu acordul propriei mame

Share This
Tags

Nu i-a ajuns iubita de 15 ani si a siluit-o si pe sora acesteia, de numai 9 ani. Este  isprava unui brailean de 30 de ani din comuna Jirlau, care a fost reclamat la politie, dupa ce fetita ce i-a cazut victima a povestit unui consatean ca a fost agresata sexual de cumnatul sau. In cursul cercetarilor, anchetatorii au fost surpinsi sa afle ca individul nu a poftit doar la minore, ci si la mama acestora, al carui sot era plecat la munca in alta localitate. Acum, amorezul este cercetat in stare de arest pentru act sexual cu minore.

Tanarul, care este de loc din Ramnicu-Sarat, a intrat in familia fetelor din Jirlau in urma cu 3 ani, cand a devenit  iubitul copilei celei mari, ce avea la cel moment doar 12 ani. El s-a mutat impreuna cu adolescenta cu acordul parintilor, care sunt foarte saraci si s-au bucurat ca mai au un ajutor in casa. Cum tatal fetelor era plecat in la munca in alta localitate si venea acasa doar la sfarsit de saptamana, barbatul de 30 de ani a devenit stalpul casei, mai ales ca fetele si mama lor au un usor handicap mental. Vecinii ii stiau ca o familie obisnuita, iar aseara, vestea ca fata de 9 ani a fost abuzata de cumantul sau a cazut ca un traznet peste sat. Totul s-a aflat atunci cand copila s-a intalnit cu seful tatalui ei si l-a rugat sa o duca la acesta, pentru ca vrea sa-i spuna ceva important. Omul a vrut sa stie care-i necazul copilei si a fost stupefiat sa auda ce s-a intamplat.

Satenilor nu le-a venit sa creada ca barbatul gospodar din vecini ar fi capabil de o astfel de grozavie. Acestia stiau ca tanarul traieste cu adolescenta care acum, la 15 ani, este insarcinata in luna a VIII-a, insa nu banuiau ca a ravnit si la sora ei mai mica

Profesorii scolii la care invata copila de 9 ani sustin ca stiau ca este o familie cu probleme, insa nu s-au putut intelege niciodata cu parintii. Directorul scolii nici nu stia ca nu doar adolescenta de 15 ani intretine relatii sexuale cu barbatul, ci si sora ei, de clasa a III-a.

Ancheta asistentilor sociali si a politiei a scos in evidenta insa amanunte si mai socate. Fetita de 9 ani a povestit ca mama sa stia ca individul o agresa sexual de circa un an, ba mai mult, si femeia era abuzata sub ochii lor, dupa care le ameninta pe toate ca daca sufla o vorba, le omoara in bataie. Asistentii sociali au decis sa ia in grija cele doua fete , precum si pe fratiorul lor de numai 3 ani, despre care exista semne clare de neglijare.

“S-a stabilit plasamentul acesteia in regim de urgenta. Fetita urmeaza sa fie evaluata de serviciul de evaluare complexa si sigur, specialistii directiei vor realiza interventiile care se impun, functie de nevoile identificate”, a declarat Simona Cimpoaie, directorul Directiei Protectiei Copilului.

Tanarul este cercetat acum in stare de arest si daca va fi gasit vinovat, risca sa ajunga dupa gratii pentru 15 ani. Mai mult, el va imparti celula cu un bun priten care a profitat si el de fetia de noua ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-