Published On: joi, Mai 27th, 2010

Masaj erotic “fara perdea”

Share This
Tags

In plina criza economica, brailenii cu bani au realizat ca singura sansa de a uita de problemele cotidiene este un masaj de relaxare…si nu unul oarecare,ci unul erotic. Suna destul de bine nu?
Am aflat din discutia noastra cu doamna Geta, angajata a Salonului “Saray Massage”,ca afacerea merge incredibil de bine si ca sunt nenumarati clienti fideli ai salonului care sunt dispusi sa dea un ban pentru cateva momente de liniste. Este locul potrivit pentru un masaj de relaxare,cu finalizare bineinteles si pe bani putini.
Ce e si mai interesant este ca fetele care “presteaza” in salon nu au nicio pregatire in acest sens,totul se invata “din mers” si ca cel mai mult conteaza relatia client-angajat care se dezvolta intr-o atmosfera extrem de degajata.Totul este la vedere,transparenta este totala,se lucreaza “fara perdea” iar disponibilitatea fetelor este de 100%.
Facem apel in acest sens la toti cititorii nostri sa lase deoparte problemele de zi cu zi,cu banii,cu locul de munca si sa dea fuga la salon pentru o sesiune de masaj erotic nud cu finalizare si alte servicii incluse si cu siguranta vor disparea toate problemele si veti da un plus de culoare realitatii sumbre.

Comentarii

comentariu

About the Author

-