Published On: Soare, Mai 9th, 2010

Mama unui copil inecat in Dunare s-a sinucis in acelasi loc

Share This
Tags

In aceste momente se desfasoara ample actiuni de salvare ale unei femei care s-a aruncat in Dunare. Incidentul s-a produs in zona debarcaderului, femeia neluand in seama strigatele celor de pe mal care ii cerau sa nu se duca in larg. Mai mult, ea a refuzat colacii de salvare aruncati de pe restaurantul plutitor aflat in apropiere si a continuat sa pluteasca in deriva. In zona navei “Mircea cel Batran”, ea a fost oprita de o barca, mai multi tineri sarind in apa si incercand sa o convinga sa renunte la gestul sinucigas.

Scene socante, aseara, pe faleza Dunarii din Braila .  Clientii unui restaurant amenjat pe un vas au asistat cu stupoare la tentativa de sinucidere a unei femei care plutea pe apa si in ciuda rugamintilor martorilor, a refuzat sa se prinda de colacele de salvare ce i-au fost aruncate. Cativa tineri aflati la o masa au sarit intr-o barca si au pornit in urmarirea femeii, care era dusa de curenti , insa cand au reusit sa o prinda, aceasta era deja inconstienta. Medicii de pe Salvare au incercat sa o resusciteze circa 30 de minute, insa, cand a ajuns la spital, femeia a murit. Politistii incearca acum sa identifice sinucigasa care, in ultimele clipe ale vietii, isi striga copiii. Cativa tineri care se relaxau aseara pe restaurantul plutitor, au observat un corp plutind pe Dunare, iar cand s-au uitat mai bine pe geam, au constatat ca este vorba despre o persoana care parea ca este in pericol sa se inece. Ei au dat alarma si sub privirile socate ale clientilor care s-au adunat pe terasa, doi barbati i-au aruncat femeii din apa, pe rand, cate un colac de savare. Aceasta a refuzat sa se prinda de vreunul dintre ele si cu ultimele puteri, striga ceea ce martorii au crezut a fi un ramas bun de la copiii ei.

“Am aruncat un colac de salvare, n-a vrut sa-l ia, dupa aceea a inceput sa se uite lumea pe geam, sa vada ce este si am alergat dupa ea, sa gasim o barca, sa gasim ceva ca s-o scoatem”, a spus Ionut Condruz, unul dintre tinerii care au incercat sa o salveze. “I-au fost aruncate doua colace, unul aici si unul la urmatorul ponton, n-a vrut sa le ia. Striga dupa copiii ei. Noi am fost, ne-a dat o barca de la ponton de-aici, ne-a dat un baiat si am fost trei insi, baiatul a ramas la ponton, am incercat s-o scoatem din apa”, mai spus Condruz.

Medicii de pe Ambulanta sosita la fata locului au efectuat manevre de resuscitare circa 30 de minute, pana au reusit s-o stabilizeze, insa la scurt timp dupa ce a ajuns la spital, femeia a murit.

“In continuare efectuam  cercetari in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs evenimentul si stabilirea, bineinteles, a identitatii acestei persoane”, a declarat ag sef Bogdan Voda, Politia Transporturi.

Corpul femeii va fi transportat astazi la Serviciul de Medicina Legala, unde autopsia va stabili cauza exacta a mortii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-