Published On: lun, Mai 17th, 2010

EXCLUSIVITATE: Constantin Dumitriu a inlocuit-o pe Geana Patrascu la sefia PDL

Share This
Tags

In urma cu doar cateva minute, vicepresedintele PDL GHeorghe Flutur a declarat, in exclusiviate pentru infobraila, ca ” Biroul Permanent National al PDL a propus amanarea alegerilor la nivel national, hotarare luata cu o larga majoritate, cu doar doua abtineri. La nivel local insa alegerile se vor desfasura conform graficului. A continuat reorganizarea pe principii de eficienta a unor filiale judetene, printre acestea aflandu-se si organizatia de la Braila. Aici, seful Comitetului de Organizare si Coordonare a Alegerilor va fi fostul europarlamentar Constantin Dumitriu”.

Vestea i-a luat prin surprindere pe liderii locali ai PDL Braila, atat Geana Patrascu cat si deputatul PDL Viorel Balcan necunoscand decizia luata de sefii lor de la Bucuresti.

Surse foarte bine informate din cadrul PDL Braila spun ca numirea lui Dumitriu in functia de sef al CODA, organism care practic inlocuieste actuala conducere a democrat-liberalilor braileni, va declansa o lupta apriga in partid, ambele tabere fiind decise sa faca tot posibilul pentru castigrea functiei de presedinte al Organizatiei Judetene al PDL Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-