Published On: mie, Mai 26th, 2010
Fără categorie | By admin

Climbing

Share This
Tags

Reporterii Infobraila va prezinta o metoda de petrecere a timpului liber: cataratul. Muntii Macinului sunt ideali atat pentru incepatori, dar si pentru cei cu pregatire medie intr-un sport promovat in special in Statele Unite: climbing. Practic, o astfel de pasiune nu este chiar la indemana oricui, pe langa o buna pregatire fizica, pasionatii trebuind sa scoata din buzunar o suma frumusica pentru cumpararea corzilor, bocancilor speciali sau a hamurilor folosite la catarat.

Week-endul trecut, unul dintre reporterii nostri a participat la o sesiune de catarare in Muntii Macinului, vremea superba fiind ideala pentru o astfel de actiune. Zona aleasa este deja amenajata, pitonii – nu serpii, ci inelele metalice prinse in stanca – fiind deja batuti.  Mai mult, la baza stancii exista un panou cu traseele care pot fi folosite la catarare.

Spre mandria noastra, Andreea s-a dovedit un excelent catarator, pozele de la fata locului dovedind din plin acest lucru. Saptamana viitoare va vom prezenta un reportaj senzational cu pasionatii de climbing.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-