Published On: mie, Mai 26th, 2010

Climbing

Share This
Tags

Reporterii Infobraila va prezinta o metoda de petrecere a timpului liber: cataratul. Muntii Macinului sunt ideali atat pentru incepatori, dar si pentru cei cu pregatire medie intr-un sport promovat in special in Statele Unite: climbing. Practic, o astfel de pasiune nu este chiar la indemana oricui, pe langa o buna pregatire fizica, pasionatii trebuind sa scoata din buzunar o suma frumusica pentru cumpararea corzilor, bocancilor speciali sau a hamurilor folosite la catarat.

Week-endul trecut, unul dintre reporterii nostri a participat la o sesiune de catarare in Muntii Macinului, vremea superba fiind ideala pentru o astfel de actiune. Zona aleasa este deja amenajata, pitonii – nu serpii, ci inelele metalice prinse in stanca – fiind deja batuti.  Mai mult, la baza stancii exista un panou cu traseele care pot fi folosite la catarare.

Spre mandria noastra, Andreea s-a dovedit un excelent catarator, pozele de la fata locului dovedind din plin acest lucru. Saptamana viitoare va vom prezenta un reportaj senzational cu pasionatii de climbing.

Comentarii

comentariu

About the Author

-