Published On: mie, Mai 5th, 2010

Ani grei de puscarie pentru “Catuti”, Roman si Fluturas

Share This
Tags

Urmarit general

Urmarit general

Dupa 24 de termene, dosarul 878/113/2009 a luat sfarsit, judecatorii de la Tribunalul Braila dand ani grei de inchisoare pentru trafic de droguri pentru Florin Roman, Nicolae Catalin Casimato, zis “Catuti” si Sevastian Remus Fluturas.

Reteua de trafic de droguri de mare risc s-a aflat in atentia anchetatorilor timp de mai multe luni si a fost desfiintata de DIICOT. Primele arestari s-au facut pe 14 decembrie 2008 cand procurorii au decis sa-i cerceteze din arest pe Sevastian Remus Fluturas, 25 de ani, si Catalin Nicolae Casimato, zis “Catuti”, 21 de ani – primul fara ocupatie, al doilea student la Drept, anul IV, la Universitatea “Titu Maiorescu” din Bucuresti.

Capul retelei – George Cristian Lupu zis “Gaina” a reusit sa scape. “Gaina” cumpara drogurile din Spania, Fluturas – care este si toxicoman – le introducea in tara, iar Casimato impreuna cu alti doi barbati le distribuia. Verisoara lui “Gaina”, zisa “Dana”, era cea care pastra cheia de la apartamentului traficantului, loc unde se afla o cantitate de aproximativ 2.000 de pastile de ecstasy.

Intr-o prima faza, anchetatorii au aflat ca un taximetrist comercializeaza ecstasy, si doi investigatori sub acoperire au fost autorizati sa stringa probe. Pozand in “clienti”, cei doi au reusit sa cumpere o pastila ecstasy de la taximetrist, iar dupa aceea au aflat ca acesta nu actioneaza de unul singur, ci ii are complici pe alti doi indivizi, Florin Roman zis “Biba”, si Catalin Nicolae Casimato zis “Catuti”, de la ultimul ofiterii sub acoperire reusind sa cumpere de la Casimato doua comprimate ecstasy.

Procurorii au decis sa le intercepteze celor trei suspecti convorbirile telefonice si asa au aflat ca reteaua de traficanti de droguri este mult mai mare, alti doi indivizi implicati fiind George Cristian Lupu, zis “Gaina” si Sevastian Remus Fluturas.

Pe data de 12 decembrie, ora 20.15, anchetatorii le-au intins o cursa traficantilor de droguri, in “plasa” cazand Casimato si pe Fluturas, care aveau asupra lor o pastila ecstasy si o bucata de hasis. Abia atunci s-a reusit identificarea apartamentului in care se aflau ascunse drogurile aici fiind gasite 1.894 de comprimate ecstasy.

In ciuda faptului ca l-au dat in urmarire generala, anchetatorii nu l-au putut prinde pe George Cristian Lupu (foto), considerat capul retelei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-