Published On: mie, Apr 21st, 2010

Un ceferist a murit incercand sa coboare din mers dintr-un tren

Share This
Tags

Viata traita si incheiata pe calea ferata. Un barbat de 62 de ani, muncitor la calea ferata, a murit in aceasta dimineata, dupa ce a cazut sub rotile personalului cu care calatoarea. Omul incercase sa sara din mers, dupa ce garnitura a pornit din statia Braila, insa a cazut pe linie si a fost tarat cateva sute de metri de tren. Un impegat care a vazut cum victima este zdrobita de rotile mastodontului, a anuntat politia si salvarea, insa echipajul medical sosit la fata locului nu a mai putut decat sa constate decesul. Totul s-a intamplat in jurul orei 6,30, putin dupa ce personalul Galati-Buzau a plecat din statia Braila . Un impegat care-si avea postul la cateva sute de metri de gara a observat un barbat care era tarat de tren si care a ramas nemiscat langa linie, dupa ce a fost aruncat intr-o parte de garnitura  aflata in mers. Femeia si-a anuntat imediat la sefii si a chemat Salvarea, insa cand s-a apropiat, a vazut ca barbatul, in varsta de 62 de ani, era deja mort. Angajatii de la calea ferata aflati in zona si-au recunoscut fostul coleg, pe care-l stiau ca un om foarte cumsecade si muncitor. Ei banuiesc ca acesta venea de la serviciu, dintr-o localitate apropiata si cel mai probabil, adormise si s-a trezit dupa ce personalul pornise deja, astfel incat a incercat sa coboare din mers.

Rudele barbatului au fost socate sa afle de sfarsitul tragic al acestuia, mai ales ca, in urma cu cateva luni, mai avusese un deces in familie . Acestea spun ca omul, care se pensionase de la CRF, lucra acum la o firma privata, care se ocupa de intretinerea caii ferate.

Politia Transporturi a demarat o ancheta, pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat in aceasta dimineata, in personalul de Buzau. “Am fost sesizati de catre lucratorii CFR cu privire faptul ca trenul personal 7362 Galati -Buzau, la  iesire din statia CFR Braila, a accidentat mortal o persoana de sex barbatesc. Ne-am deplasat la fata loclului si am gasit cadavrul unei persoane de sex barbatesc. In urma verificarilor si activitatilor desfasurate vom stabili cauzele decesului”, a declarat ag. sef  Viorel Istode, Politia TF Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-