Published On: vin, Apr 23rd, 2010

Ce dinti iti trebuie pentru o fasole cu rasol de vita?

Share This
Tags

Sa i-o tragem! Este chior, gras si, dupa unele, cam bea. Ceea ce nu stie multa lume este ca personajul a fost pervertit la bautura de una dintre aceste femeiusti care se umfla ca fasolea-n apa. Cum s-a intamplat asta?! Sa va povestesc.

Era cam pe vremea aceasta, in urma cu cincisprezece ani, cand la bietul om a venit vrejul de fasole plangand ca nu mai suporta cum este frecat de-i sar cele doua boabe mai ceva decat daca s-ar rostogoli pe vreun birou, asa, ca un fel de ping-pong de la Stanica la Muntenica. A, nu ca nu i-ar fi placut frecarea si de pe birouri, dar parca mai misto era in intimitatea laboratorului foto, unde doar un rechin te putea musca si nimic altceva. Satula de frecari gratuite ea dadu ghes catre junele revolutionar, cu coada si fara burta. Doua votci si un pepsi sunt soclul unei cariere de succes al amdurora: al ei ca l-a lucrat si i-a luat locul, al lui ca i-a venit randul sa-i dea o smetie pe care o merita de multa vreme, un fleac de cinspe ani! Poate daca s-ar fi dat impreuna cu sprayul “Playboy” (fato, sa stii ca mi-a placut mai mult palma la cur decat spray-ul), in conditiile in care vrejul proaspat angajat se plangea ca transportatorul de porcine o cam inseala cu o venetica de printr-un bloc vecin cu IMB, lucrurile ar fi stat altfel. Sau poate a avut noroc, ca al de i-a devenit tiitor in locul lui a luat-o razna intr-un tren!

Revenind insa la fasolea asta ramasa ne…fiarta ma incearca un regret. As fi aflat sigur dilema care macina populatia mai ceva decat salariul lui Esca: i-a paradit negrul ala urias iesirea si daca da, de ce dracului sa-si fi taiat venele pentru un necaz ca asta?!

Comentarii

comentariu

About the Author

-