Published On: Soare, Apr 18th, 2010

Stanica Nicolae este noul presedinte al organizatiei municipale a PNL Braila

Share This
Tags

De astazi, profesorul de matematica Stanica Nicolae este noul presedinte al organizatiei municipale a PNL Braila, el obtinand 389 de voturi, fata de 39 cat a obtinut contracandidatul sau Stan Pandele.
Sala “Progresul” a fost arhiplina astazi, la conferinta de alegeri a organizatiei municipale a PNL Braila, cand a fost aleasa noua conducere a filialei, dar si cei 27 de membri care sa participe cu drept de vot la Conferinta JUdeteana a PNL din data de 8 mai.
“Poate am crezut ca liberalismul incurajeaza vocile si atitudinile noncomformiste. In mod sigur cautarile mele interioare vor continua, dar proiectele mele pe termen mediu si lung vor fi alaturi de PNL”, a explicat noul presedinte motivul candidaturii sale. “Pe unii i-a speriat poate optimismul meu, dorinta de a lupta cu lucruri elementar gresite. Pe majoritatea i-am insa i-am castigat de partea mea, de partea spiritului liberal al PNL Braila, a conchis Stanica Nicolae.
Noua conducere a Organizatiei Municipale a PNL Braila este urmatoarea: Stanica Nicolae – presedinte, Balan Costel, Radulescu Adrian, Buesteanu marian, Hagiu Catalin, Cretu Daniel, Vranceanu Vasile, Danaila Alexandru – vicepresedinti, Bogdan Covaci, Eduard Ciocan, Marian Lutoiu, Laurentiu Lipan, Ovidiu Nechita, Angel Balan, Leonard Candel, Diana Demetra Pavalache, Alec Chirila, Mircea Hahui, Alina Cioarec – membri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-