Published On: joi, Apr 29th, 2010

Soferul Fiat-ului rasturnat in Dunare s-a prezentat singur la Politie

Share This
Tags

Asa cum primii va informam, ieri noapte, in urma unui telefon primit de la un sofer care se deplasa pe digul care leaga Braila de Galati, un echipaj de politie s-a deplasat la fata locului pentru a constata imprejurarile in care un autoturism Fiat inmatriculat in Marea Britanie se afla rasturnat in apa Dunarii. Politistii au apelat la scafandri, care au cautat in apa tulbure a Dunarii un eventual cadavru al soferului, dar acestia nu au descoperit nimic. Au decis sa scoata autoturismul din apa pentru a putea continua cercetarile, insa in masina nu au fost gasite nici un fel de acte, ci doar cateva CD-uri si un Mpplayer.

Politia a oprit cercetarile pentru descoperirea soferului, despre care afirma cu siguranta ca viteza excesiva a fost cauza principala a accidentului, pentru ca acesta, un cetatean strain rezident in Galati, s-a prezentat singur organelor de ancheta.

In ultima perioada, tot felul de descreierati folosesc digul Galati – Braila pentru curse nebunesti cu masina, o alta zona preferata fiind Faleza Dunarii, ambele locatii nefiind in atentia speciala a politistilor braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-