Published On: mie, Apr 14th, 2010

RAZIE IN COLONIE: “Haoleu, a venit potera!”

Share This
Tags

Razie de proportii intr-un cartier marginas al Brailei. Politistii si jandarmii au verificat circa 100 de apartamente din Colonia de la km 10 unde, in mod traditional, isi gasesc adapost infractori abia scapati din inchisoare, sau indivizi cautati de politie pentru diverse fapte penale. Oamenii legii au gasit zeci de persoane care locuiau fara acte si au umplut dubele cu care i-au dus la politie, pentru identificare si amprentare. Unii dintre cei retinuti de politisti au incercat sa scape urland ca din gura de sarpe, altii, cu amenintari, iar pe cei mai slabi de inger, au incercat sa-i scoata din mainile oamenilor legii femeile.

Aceasta era atmosfera la primele ore ale diminetii pentru locuitorii blocurilor din Colonie, dupa ce, fix la ora 6, zeci de politisti si jandarmi le-au batut in usa, in cadrul unei actiuni de amploare, in cautarea infractorilor care se sustrag urmarii penale sau mandatelor de executare a pedepselor cu inchisoarea. Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale si Ordine Publica, insotiti de jandarmi au luat la control apartament cu apartament.

Daca la unele locuinte, batrane cu ochii carpiti de somn s-au aratat cooperante, in alte garsoniere, indivizi cu tatuaje uriase si priviri amenintatoare au facut scandal, cand au fost luati de politisti, pentru ca nu aveau nici un fel de acte. In speranta ca vor fi lasati in pace, unii au inceput sa tipe si sa se tavaleasca pe scara blocului, in timp ce altii i-au amenintat pe oamenii legii ca se vor razbuna si ii vor reclama, pentru ca nu-i lasa sa doarma.

Jandarmii au descoperit in blocurile din Colonie zeci de indivizi care domiciliau acolo fara forme legale si care au declarat ca nu au documente de identitate. Pe unii dintre chiriasii ilegali, gazdele au incercat sa-i faca scapati, declarand ca sunt rude apropiate, in timp ce femeile mai tinere si-au aparat barbatii pana la usa dubei jandarmilor si au incercat fel de fel de tertipuri, ca sa-i ajute sa fie eliberati!

In urma raziei, au fost conduse la sediul Politiei Braila pentru verificari 61 de persoane care urmeaza a fi identificate si sanctionate pentru diverse contraventii sau infractiuni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-