Published On: vin, Apr 2nd, 2010

Puterea de a-ti depasi limitele

Share This
Tags

Organizatia pentru copiii si adulti cu nevoi speciale “Trebuie!” – filiala Braila a fost reprezentata de o delegatie, alcatuita din doi tineri cu dizabilitati mintale severe si parintii acestora, la faza regionala a Campionatului national de tenis de masa „Special Olympics”. Competitia s-a desfasurat la Sala Sporturilor din Buzau si au participat aproape 100 de sportivi, copii si tineri cu dizabilitati din scoli speciale si ONG-uri din judetele Prahova, Buzau, Braila, Vrancea, Dambovita, Tulcea, Constanta, Galati.

Cei doi participanti braileni, Roberto Valentin Popa si Iacob Ionel Moraru de 23 ani, respectiv 27 ani, sunt beneficiari ai Centrului de zi CATI apartinand Organizatiei “TREBUIE!” Braila.

La final, ambii tineri au urcat pe podiumul de premiere: Roberto Valentin Popa a obtinut locul II la categoria baieti peste 15 ani, abilitati medii; Ionel Iacob Moraru – locul II categoria baieti peste 15 ani, abilitati reduse. Cei doi au fost indrumati de Sorin Datcu, profesor de educatie fizica si sport la Grupul Scolar “Edmond Nicolau”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-