Published On: lun, Apr 12th, 2010

Primarul si viceprimarul Chiscanilor vor sa devina piloti de raliu!

Share This
Tags

Inimosul primar Ion Craciun ascultand "Trenule, masina mica!" intr-un restaurant din Bruxelles

Fascinati de un concurs live pe pe care au avut ocazia sa-l urmareasca, primarul si viceprimarul de Chiscani vor sa devina piloti de raliu. Aceasta este promisiunea ferma facuta de ediul Ioan Craciun, la finalul primei etape a raliului tehnico-aplicativ, desfasurata in premiera pe ruta Braila- Chiscani, pentru ca este prima oara cand o localitate din mediul rural este inclusa in traseul de concurs.

Raliul a strans la start 15 echipe, in premiera, concursul desfasurandu-se pe ruta Braila – Chiscani. In Braila, au fost doua probe de indemanare, iar la Chiscani, trei probe de orientare”, a declarat organizatorul George Mihaila, presedintele Motor Sport Club Braila.

Dupa cele cinci probe, premiul I a fost adjudecat  de Gabriel Moisescu, maniera in care acesta a castigat determinandu-l pe primarul comunei Chiscani, Ioan Craciun, sa declare entuziasmat ca spera ca debutul competitiei de anul viitor sa aduca din nou asii volanului la el in localitate. Mai mult, inimosul primar a promis ca in 2011, poligonul si soselele comunei vor fi pregatite mult mai bine si ca la concurs sa participe primarul si viceprimarul, care vor da astfel un exemplu consatenilor mai tineri .

“In mod sigur, la anul, vom participa la raliu si noi, in calitate de reprezentanti ai Chiscaniului. Viceprimarul va fi pilot, iar eu, copilot. Asa, poate ca vom da un exemplu celor mai tineri, iar din anii care vin, vor exista si echipaje din Chiscani la aceasta competitie, pentru ca avem si noi soferi foarte priceputi”, a promis Ioan Craciun, primarul comunei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-