Published On: lun, Apr 12th, 2010

O noua fata pentru Oraselul Copiilor si Gradina Zoologica

Share This
Tags

Directorul DAPT, Simona Ddraghincescu, a anuntat, in urma cu aproximativ doua ore, ca, incepand din data de 19 aprilie, Oraselul Copiilor din Parcul Monument si Gradina Zoologica vor trece printr-o serie de transformari. Directia Administratiei Pietelor si Targurilor urmareste incheierea unui contract cu producatorii de complexe de joaca pentru copii, astfel incat pretul lucrarilor sa nu depaseasca 80.000 lei. Se vor amplasa balansoare si tobogane noi, iar unele dintre cele deja existente vor fi modernizate. “Primul vizat va fi Oraselul Copiilor care, speram, va fi gata in jurul datei de 20 mai. Locurile de joaca din mijloc, unde bate soarele, vor fi mutate pe margini, iar zona respectiva va fi ocupata de flori, copaci si fantani arteziene. De asemenea, vom comanda 100 de bancute, dintre care 70 vor ajunge in orasel, iar restul in Gradina Zoologica”, a precizat Draghincescu.

In Parcul Zoo, in schimb, nu vor fi amplasate locuri de joaca pentru copii, intrucat unele deja exista amplasate acolo. Modificarile vor viza intrarea in gradina, restul urmand sa fie “o surpriza”, dupa cum a declarat sefa Pietelor.

Pe perioada lucrarilor de intretinere si modernizare, nici Oraselul Copiilor, nici Gradina Zoologica nu vor fi inchise, iar Simona Draghincescu a tinut sa le ceara scuze vizitatorilor pentru eventualul deranj. “Taxele de intrare vor ramane aceleasi pana la sfarsitul anului si, foarte probabil, nici in cursul anului urmator nu vor suferi modificari”, a mai subliniat directorul DAPT.

Comentarii

comentariu

About the Author

-