Published On: mar, Apr 6th, 2010

NOU in Lyfe Style: Zilele saptamanii si personalitatea fiecaruia

Share This
Tags

“Ce ti-e scris in frunte ti-e pus”, spune un vechi proverb romanesc. Iar ziua saptamanii in care te-ai nascut are si ea multe de povestit despre caracterul si destinul tau, poate chiar mai mult decat iti poti imagina.

LUNI – astrul tau dominant este Luna. Esti influentabil si schimbator. Treci repede de la optimism la pesimism, de la calm la agitatie.

MARTI – astrul tau dominant este Marte. Ai o fire razboinica, esti ambitios si perseverent. Nu te dai la o parte cand vine vorba sa-ti indeplinesti datoria. Esti impulsiv.

MIERCURI – astrul tau dominant este Mercur. Esti o fire adaptabila. Nu intri repede in panica. Esti foarte ingenios si reusesti sa-i convingi si pe altii usor de ideile tale.

JOI – astrul tau dominant este Jupiter. Esti un om echilibrat care-si iubeste la nebunie familia. Ai spirit intreprinzator, te priecepi la facut bani. Esti o persoana foarte sociabila.

VINERI – astrul tau dominant este Venus. Esti o persoana senzuala, inzestrat cu talent artistic si chemare catre frumos. Cauti in permanenta echilibru si linistea.

SAMBATA – astrul tau dominant este Saturn. Esti o persoana destul de singuratica. Ai grija la sanatate pentru ca esti predispusa imbolnavirilor dese. Cu toate astea, esti beneficiara unui mare noroc in viata.

DUMINICA – astrul tau dominant este Soarele. Esti o fire puternica, orgolioasa. Poti deveni un bun conducator. Ai succes in viata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-