Published On: mar, Apr 6th, 2010

Medicii de familie ar putea elibera de joi retete compensate si gratuite

Share This
Tags

Medicii de familie ar putea elibera de joi retete compensate, daca miercuri vor ajunge la un acord cu Ministerul Sanatatii, au declarat pentru corespondentul infobraila.ro medicii participanti la negocierile care au durat mai multe ore.

Miercuri, la negocieri vor fi prezenti si reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, discutiile anuntandu-se furtunoase si lungi, asa cum remarca Rodica Tanasescu, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie. La aceasta intalnire vor fi discutate normele de aplicare ale contractului cadru privind acordarea asistentei medicale pe 2010 si contractul individual semnat de fiecare furnizor de servicii cu Casa de Asigurari de Sanatate din fiecare judet.

Referindu-se la faptul ca de joi medicii de familie sa poata elibera retete compensate si gratuite, liderul Patronatului Medicilor de Familie, Doina Mihaila, a declarat corespondentului infobraila.ro ca “acest lucru este posibil”, in conditiile in care “va fi semnat un protocol care sa aiba valoare juridica”.

La Braila, 131 de medici de familie, dar si zeci de farmacisti, asteapta rezultatul negocierilor cu Ministerul Sanatatii, pentru a putea sa elibereze din nou retete compensate si gratuite.

Comentarii

comentariu

About the Author

-