Published On: joi, Apr 8th, 2010

EXCLUSIVITATE: Simionescu le-a cerut demisiile lui Iorga si Panfil

Share This
Tags

Primarul Aurel Simionescu le-a cerut, in urma cu cateva minute, demisiile lui Iorga Stoian, secretarul Conlilului Local Municipal Braila si Angelicai Panfil, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Braila.

Satul de manevrele de invaluire ale subordonatilor sai pe tema retrocedarilor dubioase din Piata Concordia, primarul Simionescu si-a iesit din calmul proverbial si a dat de pamant cu cei doi cerandu-le imperativ sa rezolve problema sau sa plece!

In exclusivitate pentru infobraila, primarul Aurel Simionescu a declarat: “Le-am spus foarte clar ca daca nu rezolva repede problema cu Piata Concordia le astept demisiile!” Confruntat cu nenumarate reclamatii si acuzatii,  edilul sef asteapta de foarte multa vreme solutiile legale prin care retrocedarile facute la Piata Concordia sa nu-i mai dea batai de cap si sa-l supuna oprobiului public! Reactia lui Simionescu este de inteles, in conditiile in care exista numeroase hotarari ale instantei care sunt contestate public pe motiv ca juristii Primariei Braila nu si-au aparat corect sansele, unii dintre acestia avand incompatibilitati sentimentale in “Afacerea Concordia”.

Precizam ca procesele la care face referire actualul primar dateaza din perioada admnistratiei Cibu, care a permis juristilor sa aiba o pozitie suspect de slaba in privinta spetelor respective!

Comentarii

comentariu

About the Author

-