Published On: vin, Apr 16th, 2010

Cibu c-o stea, ea prajiturea!

Share This
Tags

Cand Ci(o)banul purcesese la prins sirene in locul unde se da cu plasa monofilament, nu stia ca, de fapt, ca sa agate pe cineva c-o stea in frunte nu-i trebuie undita si viermus, ci mai degraba o carte de bucate, mai precis prajituri si torturi dulci, ca sa nu-si oboseasca ochii si mana dind intr-una filele.

Prin urmare, balacareala cu atingeri tangente la nadragi a naiadei a fost doar ca sa o incalzeasca pentru bucatarul select, care o astepta la colt, in centru, sa urce la faza in platou de pe malul garlei in care isi scufundase vremelnic – pe timpul asta cota Dunarii fu naprasnic crescuta – trupul tras printr-un inel cat rondoul de la Monument! Si toate astea fara ca nimfa sa-si bata capul a necaz si inima a spaima pentru barbatelul plecat la lupte in tari indepartate, pline de scorpioni.

Nu trebuie sa va mire, caci nimfa c-o stea la fel de vremelnic isi uitase viteazul cand aerul tare de munte si vinul ghiurghiuliu o facuse sa-i tresalte inima la vederea unui mandru ziarist, sef peste manoase redactii si iubitor de femei ca ea, c-o stea undeva… Si, dupa ce bau vajnic ca o scroafa tanara si nebauta de mult, ea fu carata de maini si de picioare de un psihopat betiv si de seful sticlelor cu palinca si aruncata intr-un pat in care nu vroia sa doarma decat de-a curmezisul, pana nu veni ziaristul care-o facu sa vorbeasca decat prin semne. Si cum nimfa c-o stea gemea ca o purcea in calduri, bietul ziarist fu nevoit s-o mute in alta parte, pe-o saltea uda, s-o racoreasca. Interesant este ca cei (sic!) doi s-au dedulcit de cateva ori pana cand somnul rapuse rama cea jucausa, asta ca sa inteleaga si Ci(o)banul ce zic.

M-as oprit aici cu povestirea, insa, daca tot se poarta filmarile cu mobilul, m-am gandit sa trimit si eu la ziar unul, ca marturie ca eu, impreuna cu sticlariul, am salvat-o de la moarte pe nimfa c-o stea strigand din toti rarunchii dupa apa, cand purceaua, beata manga, a sorbit cu nesat din sticla de palinca, ca apa nu era destula decat in saltelele pe care se dedulcise!

A, uitasem, scroafa-i moarta-n cotet, dar c-o stea tine coada sus. Ca doar asta-i talentul ei! (Eugenia Consulting)

Comentarii

comentariu

About the Author

-