Published On: mie, Apr 28th, 2010

Carligea si-a recapatat pozitia de “controlor” al legalitatii actelor

Share This
Tags

In Sala Ronda a Prefecturii, a avut loc ceremonia in cadrul careia Veronica Macri a depus juramantul pentru ocuparea scaunului de subprefect al judetului. Ea este inlocuitoarea lui Dorian Stoianovici, care, in urma expirarii mandatului sau de subprefect, a reintrat in functia de inspector in cadrul CNA.

Veronica Macri este reprezentata Comunitatii Elene, careia nu a uitat sa-i multumeasca, in cadrul ceremoniei, pentru sustinere. Eleganta si acoperita cu bratari groase de aur, “cadou de la fiica mea”, ca sa nu existe suspiciuni (nu ca ar fi existat, dar a simtit nevoia sa se justifice), Macri s-a aratat emotionata de prezenta camerelor de luat vederi si a oficialitatilor, printre care s-au numarat si primarul Aurel Simionescu, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, dar si prefectul Dumitru Popa.

Desi Stancu a fost politicos, oferindu-i proaspatului subprefect un buchet bogat de flori, presedintele CJ nu s-a abtinut de la comentarii pe parcursul ceremoniei. Cand Veronicai Macri i s-a cerut sa spuna cand a aflat ca va fi subprefect, Stancu i-a luat vorba din gura, replicand ca “azi noapte”. Intr-adevar, Macri a declarat ca “am primit vestea azi noapte, la 21.30, cand s-a publicat hotararea de Guvern in Monitorul Oficial”.

Mandatul de subprefect al Veronicai Macri va expira peste 6 luni, iar, in aceasta perioada, ea va raspunde de Serviciul de Pasapoarte, Serviciul de Inmatriculari si Compartimentul Juridic din cadrul institutiei Prefectului. Macri a promis ca nu va uita de unde a plecat, ca nu-si va uita fostii colegi si ca va fi impartiala si-si va indeplini obligatiile de serviciu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-