Published On: joi, Apr 15th, 2010

Baiatul lui „Napoleon” a fost prins cu droguri

Share This
Tags

„In ziua de 12 aprilie a.c., in urma unei actiuni comune pe linia traficului si consumului de droguri, desfasurata de politisti de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati, de la Serviciul de Investigatii Criminale Braila si de la Serviciul de Interventie Rapida, sub coordonarea procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism-Biroul Teritorial Braila, a fost depistat  M.Ioan (27 de ani), din Municipiul Braila, care detinea in locuinta cantitatea de 42 grame de rezina de cannabis”, se arata intr-un comunicat al IPJ Braila.

Cercetarile efectuate au stabilit ca acesta a introdus in tara drogurile pe care le-a adus din Spania si le-a comercializat unor diversi consumatori, cu sume cuprinse intre 200 si 400 lei gramul. De asemenea, a fost identificat si unul dintre consumatori, T.Cristian (23 de ani), din municipiu, care, in momentul depistarii, avea asupra lui un fragment de rezina de cannabis.

Impotriva celor doi s-a inceput urmarirea penala si M.Ioan a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si  a fost prezentat Tribunalului Braila, care a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru primele 29 de zile, sub aspectul savarsirii infractiunii prevazuta de Art.2 si Art.3 din Legea 143/2000 (republicata), privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

M.Ioan este baiatul cunoscutului interlop „Napoleon”, o vedeta a anilor `80, care nu se dadea in laturi sa-i infrunte, si de cele mai multe ori reusea cu succes, pe multi dintre cei care astazi se pot lauda cu un palmares impresionant in domeniu. Din nefericire, copii unor importanti lideri ai lumii interlope ca Tica valutistu’, Nelutu Stoian, Balaceanu sau altii calca pe drumurile batatorite de parintii lor, care nu au reusit sa ii traga suficient de urechi pentru a nu ajunge in situatia de a intra in inchisoare, din diferite motive. Faptul ca odraslele unor interlopi ajung sa se bata alaturi de parintii lor, sa fure, sa sechestreze sau sa violeze spune mult, copii de VIP-uri interlope nedeosebindu-se de ceilalti copii de bani-gata. Faptul ca pumnul, banii sau influenta ii scapa de multe ori de aplicarea legii ii determina sa trasforme pana si renumele interlop al Brailei, care avea gasti care se ocupau cu facutul banilor din vanzarea blugilor si a tigarilor – cei din centru, din vanzarea legumelor-fructelor – cei de la Piata Mare si a carnii – cei din Vidin intr-un oras in care drogurile patrund navalnic, intr-un oras in care bataile cu pumnii se duc acum cu „trancane”, intr-un oras in care intunericul se taie cu cutitul!

Comentarii

comentariu

About the Author

-