Published On: vin, Apr 2nd, 2010

“Armoniile Dunarii”, la prima editie

Share This
Tags

Scoala Populara de Arte si Meserii “Vespasian Lungu” cu sprijinul Consiliului Judetean Braila organizeaza, in perioada 16 – 17 aprilie, la Casa Tineretului, prima editie a  Concursului National de Muzica Usoara pentru Copii  “Armoniile Dunarii”. Prin aceasta competitie organizatorii isi propun sa gaseasca o mai buna modalitate de promovare si stimulare a studiului muzicii usoare romanesti in randul tinerelor talente interpretative, precum si readucerea in atentia publicului si a concurentilor, a celor  mai valoroase creatii muzicale ale compozitorilor romani.
Concursul este structurat pe doua categorii de varsta, adresat elevilor si absolventilor scolilor populare de arte, ai scolilor si liceelor din tara: 8-13 ani si 14-18 ani.
Toti concurentii vor trimite CD/DVD cu pozitivele si negativele pieselor prezentate in concurs in vederea preselectie, pana pe data de 9 aprilie. Concurentii vor interpreta in mod obligatoriu o piesa din repertoriul romanesc. Notele si premiile vor fi acordate de un juriu  format din compozitori, profesori specialisti si personalitati din domeniul muzicii usoare romanesti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-