Published On: lun, Apr 12th, 2010

11 candidati pentru locul de sef al PDL Braila

Share This
Tags

Boc trebuie sa aleaga intre 11 propuneri pentru sefia filialei brailene a PDL, pe lista trimisa presedintelui democrat-liberalilor aparand si numele unor primari PDL, Stan Malinche de la Gropeni si Nitescu Nicolae de la Marasu.

Schimbarea Gianei Patrascu este iminenta, insa surse extrem de bine informate din partid au declarat pentru infobraila.ro ca aceasta nu va fi usoara si ca este foarte posibil ca Titi Dumitriu sa nu fie alesul, pentru functia suprema a filialei urmand a fi promovati braileni.Sursa noastra mai sustine ca nici deputatul Eugen Badalan, pe motiv ca problemele sale cu justitia nu sunt inca rezolvate si nici deputatul Viorel Balcan, care, din nefericire, este bolnav, nu sunt pe lista scurta a lui Boc pentru ocuparea postului de presedinte interimar, ceea ce face ca lucrurile sa se complice pentru “corpul expeditionar”. Daca adaugam la aceste informatii si faptul ca Giana Patrascu nu pare nelinistita, este evident ca batalia finala inca nu s-a dat.

Astazi, sefa democrat-liberalilor a fost vazuta la Otopeni conducandu-si linistita fiica, Nona, care are o bursa in Danemarca. Cei care au fost in apropierea ei spuneau ca parea impacata cu sine si ca lasa sa se inteleaga ca adevarata sa bucurie este copilul si familia si ca, este foarte posibil, ca lupta interna din partid sa fi obosit-o atat de tare incat iminenta sa schimbare sa-i fie binevenita!

Comentarii

comentariu

About the Author

-