Published On: mar, Mar 30th, 2010

Politistii braileni au dat zeci de mii de amenzi de circulatie

Share This
Tags

Fata de anul trecut s-a inregistrat o oarecare scadere a infractiunilor comise cu violenta, pe acelasi trend descendent aflandu-se si numarul persoanelor cercetate pentru comiterea acestora. Nu s-au inregistrat omoruri folosindu-se arme de foc, la comanda, pentru reglare de conturi intre grupurile infractionale, in scop de jaf si nici talharii urmate de moartea victimei, prin amenintare cu arme de foc sau cu autori mascati. Tot scadere se afla si infractiunile stradale, cele mai multe dintre acestea, 70%, petrecandu-se la adapostul intunericului. In schimb, desi numarul persoanelor cercetate pentru furt a scazut cu 88%, infractiunile de acest gen au fost totusi in crestere.
In ceea ce priveste regimul armelor, explozibililor si substantelor periculoase, s-au inregistrat 114 de infractiuni, si au fost confiscate 41 arme de foc, 911 de bucati de munitie, 65 de kilograme de exploziv si 36 kg de substante toxice.
Siguranta traficului rutier a fost atent monitorizata de oameni legii, iar pentru contravenientele constate s-au aplicat 47.988 de sanctiuni. Totodata, au fost inregistrate 178 de accidente grave care s-au soldat cu 62 de morti, 66 de raniti grav si 155 de raniti usor. Principalele cauze ale accidentelor grave de circulatie au fost conducerea imprudenta, traversarea neregulamentara, neacordarea prioritatii si chiar si conducerea fara permis.

Comentarii

comentariu

About the Author

-