Published On: mie, Mar 24th, 2010

Nu scapam de mirosul de porc de la Caruz!

Share This
Tags

Mirosul dejectiilor de porc care vine de la complexul afaceristului Gheorghe Caruz va pune la grea incercare nervii brailenilor si vara aceasta, in aceste zile acestia beneficiind de ultimile guri de aer proaspat, aceasta deoarece unele investitii nu au fost finalizate, asa cum a constatat Garda de Mediu Braila. Specialistii au constatat ca Caruz (sic!) nu a realizat complet investitiile de mediu de la Complexul de Porci, motiv pentru care a fost amendat cu 75.000 lei si a fost instiintat ca poate ramane fara autorizatie de functionare daca in termen de sase luni nu remediaza toate deficientele din sistemul de epurare al complexului care i-a adus milioane de euro si l-a propulsat in Top 300.

Intrebat despre amenda primita, omul de afaceri liberal a sustinut, asa cum ii sta in obicei, ca problema mirosului nu ii apartine si ca deja a contestat-o pe motiv ca are de gand sa faca o investitie mai mare si mai buna. Intrebat cum va reusi sa faca o investitie mai mare, daca nu a reusit sa faca una mai mica, Caruz (sic!) a refuzat sa mai discute cu reporterii infobraila.ro.

Este cunoscut faptul ca fostul primar Cibu ii reprosa des faptul ca a imputit orasul, iar Caruz (sic!) se apara spunand ca vina apartine brailenilor care cresc porci si gaini la curte si arunca dejectiile in sistemul de canalizare. In acele momente, Cibu i-a spus ca intr-o zi va ajunge sa le reporseze mirosul insuportabil copiilor care cresc papagali acasa, moment care pare a se apropia vertiginos.

Comentarii

comentariu

About the Author

-