Published On: Soare, Mar 28th, 2010

GEANA PATRASCU MINTE! Simona Draghincescu este membru PDL!

Share This
Tags

Demiterea ca si sigura a Geanei Patrascu din functia de presedinte interimar al filialei brailene a Partidului Democrat Liberal a scos la iveala numeroase aspecte relevante ale modului in care aceasta a condus pana acum filiala. Scapati de posibilele repercursiuni ale presedintei cu relatii printre membrii Executivului, tot mai multi simpatizanti sau membri PDL o arata cu degetul, facand publice tot felul de fapte comise de Patrascu.

Un caz interesant este acela al directorului DAPT Braila, Simona Draghincescu, care sustine ca este membru PDL, in ciuda opozitiei crunte a Geanei Patrascu, cea care a declarat pentru infobraila.ro contrariul. “Nu! Nu este! Este treaba ei ce zice”, a sustinut inca sefa pedelistilor braileni. Mult mai rezervat in declaratii s-a aratat Stanel Necula, presedintele Organizatiei Municipale a PDL, care a declarat: “Nu am nici o apasare daca Simona Draghincescu este sau nu membru PDL. Vom face verificari la partid pentru a constata daca ceea ce spunea este adevarat sau nu!” Transant s-a aratat fostul sef al liberal-democratilor, Daniel Mitrofan, care a confirmat ca Simona Draghincescu este membru PDL, ba chiar a avut si o functie de conducere in urma cu un an. “Este cu siguranta membru PDL. Stiu ca a devenit membru in momentul in care se ocupa de campania electorala a lui Florin Carligea, care concura pentru un loc de deputat in Colegiul 1. Nu inteleg de ce se pune problema asta. Simona Draghincescu nu este oricine, este un nume cunoscut, nu numai membrilor PDL, cat si tuturor brailenilor”, a spus Mitrofan.

In urma investigatiilor noastre, am putut demonstra usor ca Simona Draghincescu este membru PDL pentru ca am intrat in posesia mai multor documente care releva clar acest lucru, astazi rezumandu-ne la a va prezenta una dintre chitantele cu care directorul DAPT Braila si-a achitat cotizatia.

Vom continua insa sa investigam imprejurarile in care Geana Patrascu a pornit prigoana impotriva directorului DAPT, surse informate confirmand un posibil blat cu  senatorul PNL Constantin Sever Cibu, cunoscut pentru aversiunea fatisa fata de Simona Draghincescu!

Comentarii

comentariu

About the Author

-