Published On: Soare, Mar 28th, 2010

Geana Patrascu este ca si demisa!

Share This
Tags

“Constantin Dumitriu va fi noul presedinte interimar al PDL Braila”, a anuntat astazi deputatul PDL Eugen Badalan, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cabinetul Parlamentar al deputatului PDL Viorel Balcan. “L-am ales pe Dumitriu pentru ca este o persoana cunoscuta, este un om de valoare si ne punem speramte mari ca va rezolva problemele din filiala braileana. Cu siguranta va transforma filiala braileana in sensul rearanjarii valorilor din interiorul filialei brailene, in conditiile in care se erijeaza in lideri ai organizatiei oameni cu o valoare mai mica decat cei pe care vor sa-i conduca. Programul de monitorizare si schimbarile care se vor produce vor intarzia putin organizarea alegerilor la nivel local pentru a da timp noii echipe sa isi inceapa activitatea. Trebuie sa stiti ca aceasta decizie este luata, urmand ca data sa o aflam odata cu publicarea deciziei Biroului National. Sa stiti ca eu cand ma apuc de un lucru, imi place sa fac lucrurile gospodareste!”, a spus Badalan.

Despre Constantin Dumitriu a avut cuvinte de lauda si deputatul PDL Viorel Balcan, in ciuda faptului ca isi exprimase anterior indoieli privind notorietatea acestuia. “Pusesem doar o problema de principiu. Nu stiam ca este unul dintre fratii Dumitriu, cei care ofera anual burse de studii elevilor de la Liceul Nicoale Balcescu”, a declarat Balcan.

Constantin Dumitriu a fost viceprimar al Municipiului Galati si europarlamentar PDL. Cerandu-i sa se autodescrie, Dumitriu a declarat pentru infobraila.ro: “Sunt unul dintre tinerii romani care crede sincer în viitorul Romaniei în Europa. Am 38 de ani si sunt de profesie jurist. Sunt casatorit si am o fetita de 7 ani. Provin dintr-o familie de oameni buni si onesti care mi-au cultivat cele mai de seama valori: dragostea pentru familie, bunatatea, încrederea si respectul pentru semeni. Nu am crescut în lux si bunastare, dar am muncit cu seriozitate si credinta pentru fiecare realizare. Am doua surori si trei frati. Una dintre surori este functionar permanent la Consiliul Uniunii Europene, unul dintre frati este specialist la un institut de cercetare in domeniul energetic in S.U.A. (fost profesor universitar în Romania), iar un alt frate este specialist în domeniul naval si conduce un departament tehnic în Qatar. In perioada 2004-2007 am fost viceprimar al municipiului Galati, iar din 2007 sunt europarlamentar PDL, membru al Comisiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala din Parlamentul European (singurul reprezentant roman). Din 2008 sunt presedinte al PDL, Organizatia Municipala Galati”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-